Picture It

Picture It | Juni ♥︎ Zomers weer, opa en oma knuffelen, wandelingen en winacties

Yessss! Het is vakantie! Vanochtend heb ik m’n laatste dag op school en dan ga ik de boel fijn even aan de kant leggen! Juni was met de laatste schoolweken best een beetje hectisch en dus kwam deze Picture It ook wat later online dan gepland. Vandaag neem ik je mee terug naar de afgelopen – zomerse! – maand. Kijk je mee?

Deze Flaske met prachtige zomerse print is zo leuk! Er kan lekker veel in en het blijft goed koud tijdens de warme dagen. Ideaal! ♥︎ Jippe blijft fan van Lego en als ik alles weer even heb opgeruimd ontdekt hij steeds weer nieuwe dingen. En ja, de kleine blokjes en dingetjes heb ik zo’n sorteerbak… ♥︎We hebben heerlijke zomerse dagen gehad, daarbij was goede zonbescherming geen overbodige luxe. Ik probeerde deze producten van Laboratoires de Biarritz uit en ben enthousiast!

Gewoon een fijne foto. ♥︎ Naast de Sudio Tolv probeerde ik ook draadloze Happy Plugs uit. Beide heel erg fijn! ♥︎ En toen was het 19 juni, Jippes 5e verjaardag! Mensen wat gaat dit snel, veel te snel!

We hadden een extra grote taart inclusief vijf kaarsjes natuurlijk die met veel overgave werden uitgeblazen. ♥︎ De dag na Jippes verjaardag kwamen eindelijk mijn ouders op visite! We haalden ze op van de boot. ♥︎ We hadden super geluk met het weer en hebben heel veel aan het strand gelegen. Ik ben altijd super blij dat ik ook op het strand én in het water fijne plaatjes kan schieten met mijn waterproof hoesje van GSMpunt. Hier heb ik al eerder wat over geschreven en dit is echt ideaal voor mensen zoals wij die veel op het strand liggen. Geen water- of zandschade! Het hoesje is van LifeProof maar GSMpunt verkoopt nog veel meer iPhone X hoesjes die super handig zijn!

Mijn ouders bleven uiteindelijk een hele week en dat was zo fijn om elkaar zo lang te zien! Het voelde bijna een beetje als vakantie met dat mooie weer. ♥︎ Toen het hete weer wat over is, gingen Pris en ik een lange wandeling maken aan de andere kant van het eiland. We blijven prachtige plekjes ontdekken. ♥︎ Vorige week kwam de nieuwste collectie van Pink Gellac binnen. Ik was super verrast toen ik de toffe kleurtjes zag! De Uncovered 6 collectie vind je hier!

De wandeling die we maakte ging door het prachtig natuurgebied in Hollum waar ook de Vogelkijkhut staat. Super mooi! ♥︎ Afgelopen week kwamen ook de nieuwe boekjes van Squla Denksport Junior binnen! Ideaal voor de vakantie. En jij kan ook twee van deze leuke exemplaren winnen!

Volgende week gaan we heerlijk op vakantie, lekker twee weken kamperen terwijl mijn opa en oma op ons huis komen passen, fijn! Wat zijn jouw plannen deze zomer?

 

1 thought on “Picture It | Juni ♥︎ Zomers weer, opa en oma knuffelen, wandelingen en winacties”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *