Picture It

Picture It | Januari & februari ♥︎ I’m back!

Wow! De laatste Picture It – mijn maandelijkse Insta overzicht – is van september vorig jaar!  Eind 2020 was onrustig en er gebeurde veel op zowel werk- als privé gebied. Het was over het algemeen rustig op mijn blog en ik merkte ook dat de behoefte om te delen er even niet was. Daarboven op kwam de nieuwe lockdown met afstandsonderwijs wat de nodige druk(te) met zich mee bracht en brengt. Toch is de maandelijkse Picture It één van mijn meest gelezen blogs én ik denk dat het juist ook fijn is om terug te blikken in deze gekke tijd. Kijk dus mee naar een vol overzicht van januari én februari!

Januari

Proost op 2021! Ik hoop vooral op een ander, rustiger jaar! ♥︎ In de kerstvakantie touren over het eiland. Het water was spiegelglad, prachtig! ♥︎ Ik testte de Additional Favorites box van Pink Gellac, vol met absolute toppers! Lees hier mijn volledige review.

In deze box zit onder andere de exclusieve kleur Rockstar Red. Super tof! ♥︎ In januari gingen we er heerlijk een weekendje tussenuit, gewoon even weg van alles. Het was zo fijn! Ik kreeg onwijs veel vragen waar we zaten, want ons huisje was heerlijk! We verbleven op Center Parcs Zandvoort in een VIP Cottage, genieten! ♥︎ Uiteraard gingen we ook naar het strand, daar komen we immers nooit. ;)

Het strand is natuurlijk wél heel ander dan bij ons op Ameland. Dus eigenlijk is dat extra leuk! ♥︎ Ik maakte voor het eerst kennis met de kleurtjes van Xtatic en ik was (en ben) super enthousiast. Ze zijn absolute toppers. Lees hier mijn review! ♥︎ Op de foto zie je General Jade van Xtatic op een verlengde nagel met Kiki London Easy Build Up. Ook daarover schreef ik uiteraard een blog!

In november vorig jaar overleed onze Bas de Boskat. Super verdrietig en we misten echt een katje in huis. Na een zoektocht vonden we onze Boris, die we in januari mochten ophalen. Hij is zo leuk en lief (en ondeugend). ♥︎ Hij weet inmiddels stiekem de slaapkamers te vinden. En dat is natuurlijk beregezellig. ♥︎ Van Pink Gellac testte ik ook de nieuwste Blooming Gel. Leuk dat Pink zo uitbreid en met vernieuwde producten komt!

Februari

Met Blooming Gel kun je allerlei toffe effecten creëren, zoals je ook hierboven ziet. Hoe je dit doet, lees je hier. ♥︎ Online les geven doe ik meestal vanuit school, maar soms moet het wel vanuit huis. Boris vindt dat zeer interessant én slaapverwekkend tegelijkertijd. ♥︎ Werden wij op Ameland ook ineens verrast door sneeuw, iets later dan de rest van Nederland, maar de hoeveelheid maakte het dubbel en dwars goed. Het was zo fijn!

Voor een super leuke samenwerking met Barefoot maakten we deze heerlijke hapjestafel. Meer over deze campagne, lees je hier. ♥︎ Half februari gingen we fijn weer een weekendje naar mijn ouders in Zutphen. Er lag ijs en dus konden we schaatsen cq. wandelen over het ijs. Super vet om ook onder de oude stadsmuur door te gaan, ik bedoel da’s toch uniek!

Ik liet een aantal fijne foto’s afdrukken bij Timelapp! ♥︎ Schaatsen! Zweet en tranen, maar het lukte uiteindelijk! ♥︎ Jippe en Boris zijn onafscheidelijk. Het is zo schattig om te zien hoe Jippe dol is op Boris. Ze knuffelen heel wat af!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *