Picture It

Picture It | Februari • Voorjaarsvakantie, wintersport op Ameland, scriptie en Sinterkerst

Yay! Maart is aangebroken! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar voor mij is maart altijd een soort van startsein voor het voorjaar. Ook al begint de lente pas eind deze maand, ik hoop deze maand toch stiekem de eerste zonnestralen in onze heerlijk achtertuin te kunnen pakken. Maar goed, terwijl ik dit typ waan ik me in een heus Winter Wonder Ameland en dus lijkt het me leuk om nog even met jullie terug te blikken op afgelopen maand!

Ter ere van Valentijnsdag introduceerde Rosefield de Blushbox, een toffe box met een prachtig horloge én bijpassend armbandje. Zo mooi! ♥︎ In februari hadden we eindelijk onze Sinterkerst viering met vrienden. Door omstandigheden en drukte konden we steeds geen datum prikken en begin deze maand vierden we een heus pakjesavond met cadeauspel. Ik won onder andere deze leuke mok van de Hema. ♥︎ Stickers voor mijn Bujo! Deze Starbucks stickers komen van AliExpress (goh…) en zijn super leuk!

Armcandy! Ik ben zo blij met deze mooie armbandjes van Perditi en the Happyness Boutique. Binnenkort volgt nog een blogpost! ♥︎ Sokken van AliExpress. Super budgetproof en de kwaliteit verraste me onwijs. ♥︎ Nadat ik de Pabo 8 jaar geleden afrondde, vierde ik dat ik nooit meer een scriptie hoefde te schrijven. Boy, I was wrong… Ik zit volop in mijn afstudeeronderzoek voor mijn huidige opleiding en hoewel ik het erg interessant vind, vind ik het schrijven van zo’n onderzoek hels.

Dit gedichtje vind ik zo mooi en zo passend bij mijn leven op dit moment. Words to live by! ♥︎ Ik leverde en groot deel van mijn scriptie, ook wel didactisch ontwerp, in en dat voelde zó goed! ♥︎ Zondagse wandelingen met vrouw en kind. Geluksmomentjes creëren, genieten!

Jippe verwondert zich over alles om hem heen. De nieuwsgierigheid en open blik van een peuter vind ik zo mooi. ♥︎ Labello kwam afgelopen week met zogenaamde Labellino’s. Ik ben fan! Een review lees je hier♥︎ Jippe lag heerlijk met Pris te knuffelen en televisie te kijken. Ik vind de band die zij samen hebben zo bijzonder.

Etos kwam met een heerlijke luxe welness-lijn en ik mocht er vier producten van testen. Een review vind je hier♥︎ Zondagavond begon het te sneeuwen en toen we maandag de gordijnen open deden lag er nog meer! En dat precies in mijn vakantie! Jippe liet zijn Teddybeer zien hoe veel sneeuw er lag en maandagochtend gingen we gelijk met de slee op pad voordat de sneeuw weer weg zou zijn! Dachten we….

Ik maakte mijn Bullet Journal klaar voor maart en experimenteerde wat verder met mijn Ecoline Brush Pens. ♥︎ De sneeuw bleef wel degelijk liggen en ook de afgelopen dagen bleef het maar sneeuwen. Het leek wel een wintersport gebied op ons mooie Ameland en we hebben heerlijk gesleed in de duinen, gewandeld en gespeeld. Jippe vond de sneeuw echt prachtig en genoot volop. ♥︎ Knuffels van Jippe zijn heerlijk (en zeldzaam).

Terwijl ik dit typ ligt er nog volop sneeuw, maar is het bijna te koud om naar buiten te gaan. We genieten in ieder geval volop en vind ik het heerlijk dat ik lekker vakantie heb nu. Wat een timing!

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

3 thoughts on “Picture It | Februari • Voorjaarsvakantie, wintersport op Ameland, scriptie en Sinterkerst”

  1. Lekker genieten samen in jullie vakantie ;-)
    Wat een dikke pak sneeuw!
    Hier lag er gisterochtend wat sneeuw maar dat was al snel verdwenen.
    Het waait nu heel hard.

    Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *