Picture It

Picture It | December ❤︎ Perspakketjes, oude dansfoto, Kerst en meer.

December, je was een feestje! Mijn blog bestond deze maand 5 jaar, dat vierden we met ongelofelijk veel winacties en daarnaast was het natuurlijk Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. December was lekker druk en zat vol fijne dingen. Iets later dan normaal, geef ik je vandaag een terugblik van vorige maand. Kijk je mee?

De meiden hun nagels krijgen altijd een gellakje in de maand december. Dit keer experimenteerde ik ook met chrome powder en het effect was super tof. ❤︎ Ik ontving de nieuwste Milly Pie ter review en om weg te geven. Hoe leuk is dit vrolijke notitieblok?! ❤︎ Deze foto vond ik tussen mijn oude foto’s en ik krijg altijd een beetje heimwee als ik ‘m zie. Ik mis het dansen nog steeds verschrikkelijk.

December was ook de maand van heerlijke pakketjes. De holiday collecties zijn altijd zo fijn. Dit eos pakket was ook weer om van te smullen! (Niet letterlijk natuurlijk.) ❤︎ Jippe en zijn kleine nichtje April. Ze zijn zo leuk samen. ❤︎ Mijn Sint cadeautjes! Essie lakjes en het Flawless Matte palette. Reviews staan nog in de planning!

Samen met Jippe heb ik de Zwitsal luiers getest de afgelopen weken. Helaas hebben we de testperiode afgebroken omdat we niet zo tevreden waren door de vele lekkages. Erg jammer, want de luiers waren verder echt fantastisch! ❤︎ Vrijdagochtend op mijn werk. Ik heb altijd een aantal tussenuren en probeer dan zo veel mogelijk vooruit te werken voor de week daarop. ❤︎ Clipper thee in de aanbieding. Eén van de lekkerste theemerken als je het mij vraagt.

Mijn nieuwe favoriete mascara! Ook hiervan staat nog een review op de planning, maar; druk, druk, druk! ❤︎ Gewoon even een fijne zondag-selfie van m’n liefste. Een zwart-wit filtertje doet wonderen. ❤︎ De Kerstboom opzetten! Deze roze ballen van de Ikea zijn echt nog steeds favoriet.

Op dinsdag en woensdag ben ik altijd in Leeuwarden voor m’n studie. Op woensdagavond kan ik dan altijd precies de laatste boot terugpakken en eet ik snel tussendoor wat op het station bij Julia’s. ❤︎ Op de boot terug naar huis; warme chocolademelk en leren voor de komende woordjes toetsen. ❤︎ Deze heerlijke Gliss Kur producten zijn super fijn. Vooral van het serum ben ik fan!

Gezellig avondje met vrienden! Lekker eten en bijkletsen, soms zo fijn. ❤︎ Eendjes voeren bij de vijver. Jippe vindt dat altijd prachtig. En check even hoe ‘n mooie foto dit is. Hij is niet bewerkt, maar die iPhone X van Pris doet echt wonderen! ❤︎ Gewoon een fijne foto van alweer bijna 4 jaar geleden; op de bruiloft van Pris en mij.

Kerstvakantie! Net voordat we naar mijn ouders zouden vertrekken om Kerst te vieren, viel dit pakketje met heerlijke producten van Etos op de deurmat. Perfect voor de komende Kerstdagen! ❤︎ Fijne kleine postcards van AliExpress. Leuk voor allerlei leuke dingetjes. ❤︎ Mijn favoriete foto van deze maand. We ging een dagje naar Utrecht en daar maakte Pris deze fijne foto met m’n nieuwe Burkley tas.

In Utrecht kocht ik deze heerlijke lipscrub van Lush. Hij is zo fijn en perfect voor de koude winterdagen. ❤︎ M’n favoriet op dit moment; de heerlijke olie van Gliss Kur! ❤︎ Onderweg terug naar Ameland, aangekomen bij de boot zorgde een regenboog voor dit prachtige plaatje.

Washi tape van AliExpress. Hoe leuk?! ❤︎ Uiteraard moest de lichtbox aangepast worden richting de jaarwisseling. ❤︎ Op de dag voor Oud & Nieuw werd er op Ameland voor de tweede keer een Oudejaarskuier georganiseerd. Een circa 5 km. lange wandeling door het dorp en natuurgebied bracht ons langs allemaal muziek en lichtjes. Jippe vond het ook geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar!

Kerstvakantie is vooral ook voor heel veel samen spelen. Jippe geniet zichtbaar van het feit dat ik lekker thuis ben en dat is zo fijn. De Toettoet auto’s blijven favoriet. ❤︎ Van Pris kreeg ik voor Kerst een botervloot van Blond Amsterdam. Super leuk, mijn verzameling wordt steeds groter!

December was fijn! Ik ga deze week nog lekker genieten van vakantie en daarnaast keihard aan de slag voor mijn studie en blog. Heeft iemand nog een paar uur per dag extra te leen? ;)

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

7 thoughts on “Picture It | December ❤︎ Perspakketjes, oude dansfoto, Kerst en meer.”

  1. Hahaha…. nee die paar uurtjes extra heb ik niet…..
    Fijn om te zien dat je heerlijk met het gezin kan genieten in je holiday….
    Leuke foto’s!
    Nog een fijne week….

    Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *