Picture It

Picture It | December ♥ Roze thee, heel veel zeesterren en veel buiten zijn.

blogbanner-2

Vandaag een iets verlate Picture It, maar december zat zo vol dat ik het niet kan laten deze met jullie te delen. De afgelopen weken heeft mijn blog ineens weer een enorme groeispurt gemaakt. Hier ben ik onwijs blij mee en ontzettend dankbaar voor! Jullie zijn top! Hoe mijn decembermaand was, zie je in deze heerlijk volle Picture It! 

1

Pris kreeg heerlijke macarons opgestuurd van achternicht en vriendinnetje Marjolein. Ze waren goddelijk!  Eendjes voeren, Jippe vond het geweldig!  Het weer zat onwijs mee begin deze maand en we waren erg veel buiten. Met de meiden en Jippe maakte ik een heerlijke wandeling en maakte ik deze foto in de namiddag.

2

Boodschappen doen met de bolderkar!  Aan de studie met warme chocolademelk.  Iets met principes die overboord gegooid werden. Even Brandweerman Sam kijken terwijl ik me rustig aan kan kleden.

3

Twee weken voor Kerst zetten we de boom op. Een bijpassende quote op de lichtbak is natuurlijk een must.  Zondags deden we met vrienden een super spannend spel Escape Room. Het was echt heel erg gezellig en het spel was onwijs tof om te doen met zijn allen.  Nog steeds blij met onze pastel en koperen Kerst versiering.

4

De iOS update was fantastisch met mijn eigen emoji!  O, Dennenboom!  In december was het tijd voor een aantal gellak-manicures. Ook onze gastouder kreeg mooie rode feestelijke nagels. Je kunt op dit moment ook een gellak-manicure winnen!

5

Op de NHL deden we een Christmas Pub Quiz. Ons team toverde zich om tot ‘The Rudolphs’, inclusief rode neus!  Net voor Kerst kreeg ik van mijn vrouw een vervroegd Kerstcadeautje, zodat ik het kon dragen met Kerst. Een nieuw King Louie jurk én vestje. Ik heb de beste vrouw!  Pakketjes tijd. Ik ontving een fijn pakketje van Ziaja. Deze producten zijn nog druk in de test, een review volgt dus nog.

6

Met Kerst werd ik onwijs verwend door mijn lieve papa en mama. Ik kreeg een nieuw geurtje én kreeg ook nog een nieuwe outfit.  Jippe werd verwend door oom Thom en kreeg een nieuwe Toet Toet auto en een Vrolijk Vriendje.  Pris sloofde zich uit in de keuken met als pronkstuk dit overheerlijke toetje!

7

Die Kerstballen blijven toch wel heeeeel interessant!  Tweede Kerstdag vierden we met de kids en kreeg ik dit fijne boek: Shoot! (Lees de review hier.)  Verder speelden we gezellig spelletjes en haalden we Triviant uit het stof!

8

Vakantie staat ook voor quality-time met het gezin. We wandelden over het strand en Jippe vond het heerlijk met zijn twee grote zussen!  Doe jij al mee met deze toffe winactie om een Koeka deken te winnen Jippe en zijn Toet Toet auto’s!

9

Kerst was voorbij, dus het was tijd voor nieuwe tekst op de lichtbak.  In de Kerstvakantie was het ook tijd voor quality-time met zijn tweeën. We wandelden heerlijk door het bos en over het strand. We zagen heeeeel veel zeesterren en dromen roze thee bij Zee van Tijd. Deze thee is serieus één van de lekkerste die ik ooit gehad heb!

10

De middag met zijn tweetjes was zo fijn. Heerlijk om even samen op pad te zijn. Dat staat ook op mijn bucketlist voor 2017. Elke maand samen iets doen en tijd voor elkaar maken.  De laatste dag van 2016. We aten heel veel oliebollen, gourmette, keken Ik Hou van Holland en lagen om 00.30u op bed. Tja….

Inmiddels is mijn vakantie weer voorbij en moet er weer gewerkt én gestudeerd worden. Dit betekent ook dat het waarschijnlijk weer even wat rustiger op mijn blog wordt, aangezien ook mijn tweede tentamenweek er aan zit te komen. Er staan nog een hoop blogjes op de planning, jullie zien vanzelf wel weer wat verschijnen! Volg mij op Facebook, Instagram, Twitter of Bloglovin’ om op de hoogte te blijven!

x Lisanne 

7 thoughts on “Picture It | December ♥ Roze thee, heel veel zeesterren en veel buiten zijn.”

 1. Wat een leuke Picture it! Die lichtbak is echt leuk, waar heb je die vandaan? December vind ik zo’n heerlijke maand! De sfeer met de kerstboom en lichtjes, gezelligheid overal om je heen. Heerlijk! Ook ik wil in 2017 meer tijd met manlief. Vorig jaar zo veel bezig geweest met werken dat tijd voor leuke dingen er simpelweg niet was!

  1. Goed voornemen! Ik herken het helemaal! Tijd samen is erg belangrijk.
   De lichtbox komt van Radbag. Ben er nog steeds super blij mee!

 2. Hoi hoi Lisanne, kun je mij vertellen waar macrons precies naar smaken? Ik kan het me niet voorstellen, haha. Wist je dat je zo’n lightbox ook in een doodnormale winkel te krijgen is? :)

  1. Klopt inderdaad! De boxen verkopen ze ook bij Hema en Xenos. Maar persoonlijk vind ik die van de Hema niet zo mooi.
   Macarons smaken naar… Uh…. zoete koekjes met heel veel verschillende smaken. Vergelijk het met Italiaans ijs in vele verschillende smaken, alleen dan in (luxe) koekvorm? Het is moeilijk te omschrijven, maar ze zijn zo lekker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *