Picture It

Picture It | April ♥︎ 4 jaar getrouwd, ijsjes, fietstochten en mooie zonsondergang

Het is mei! En dat betekent; vakantie! Terwijl ik dit typ zit ik in de auto onderweg naar Zutphen. De technologie staat voor niks tegenwoordig. ;) Vakantie, mensen wat was ik daar aan toe. April was erg druk met tentamens, mijn scriptie en daarnaast ook een aantal samenwerkingen voor mijn blog. Veel heb ik de afgelopen maand dus niet gedaan, maar toch heb ik in april natuurlijk wel wat Instagram plaatjes geschoten. Kijk je mee?

1 april waren Pris en ik alweer 4 jaar getrouwd en 11 jaar samen. Uitbundig hebben we dit niet gevierd, maar 2 april hebben we wel lekker een hapje gegeten samen. ♥︎ In april kwam er ook alwéér een Etos review online. Etos blijft me verassen met fijne nieuwe producten en ook deze lijn is heerlijk! (Klik hier voor de review♥︎ Jippes klei was uitgedroogd en toen ik nieuwe ging halen bij de Action kwam ik de ijsmachine van Playdoh tegen. Inclusief klei, die kon ik niet laten staan. Jippe vindt ‘m overigens geweldig!

Met een waterig zonnetje op zondag lekker langs de dijk fietsen. Jippe geniet van buiten zijn, bootjes kijken en fietsen. Heerlijk! ♥︎ Tijd voor een nieuwe voorjaarstekst op de lichtbox! ♥︎ De eerste Zoku ijsjes werden in april ook gemaakt. Ideaal! Ik blijf fan!

Nieuwe producten om te testen! Kneipp Body Lotion Spray en Andrelon Ochtend Boost Douchegel. De douchegel ruikt heerlijk en geeft de hele dag geur af! ♥︎ Met het mooie weer kwam ook het eerste schepijs. We wonen 5 minuten van de ijssalon af, niet altijd even handig… ;)

Pris maakte met “restjes” een heerlijke lunch klaar. Dit was zo lekker en zeker voor herhaling vatbaar! Rijst met vis en groenten, mmmm! ♥︎ Na mijn tentamens kon ik precies de nieuwe snelboot naar huis halen. Het was prachtig weer en ik werd getrakteerd op een geweldige zonsondergang, kleine geluksmomentjes! ♥︎ Van Pink Gellac kreeg ik de nieuwe set en kleurtjes thuisgestuurd om te testen. Binnenkort komt daar uiteraard weer een review van online!

Koningsdag! Dit keer konden we op tijd naar de Vrijmarkt en kochten we wat kleine dingen voor Jippe. Zijn Z8 borgvest hadden we net weggedaan omdat deze te klein was en dus konden we een nieuwe niet laten liggen natuurlijk. Verder twee lekkere jogigngbroekejs van Z8, Disney dvd’s, domino en een Cars speelgoedset. Jippe was in de zevende hemel. Vooral met zijn vest, haha. ♥︎ Op de boot onderweg naar opa en oma. Nu ik dit typ zijn we onderweg en gaan we heerlijk een paar daagjes naar mijn ouders in Zutphen. Jippe vindt de boot altijd prachtig. ♥︎ Eergisteren kwam de review van de nieuwe Kneipp Body Lotion Spray online. Ik ben fan!

De komende twee weken ga ik keihard genieten van mijn vakantie. Mijn scriptie is afgerond én goed beoordeeld en dus geeft dat weer even rust. Mijn tentamens zijn achter de rug en een nieuwe en tevens laatste periode van dit schooljaar staat voor de deur. Maar eerst; vakantie!

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

1 thought on “Picture It | April ♥︎ 4 jaar getrouwd, ijsjes, fietstochten en mooie zonsondergang”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *