Pers

Pers | Essence LE ‘Be Loud’

beloud_composing_final

Stil en verlegen? Welnee: het tegenovergestelde! De nieuwe trend edition van essence zegt het zelf:“be loud!”: een oproep aan alle beauties om hun stem te laten horen. Laat je zien, voel je vrij, wees jezelf! Meiden van nu zijn onafhankelijk, sterk en hebben lef. Dat vraagt om een expressieve look! Camouflageprints en krachtige kleuren vormen de basis voor deze ijzersterke collectie. Felroze, paars, oranje en abrikoos worden gecombineerd met hippe tinten als olijf, steengrijs, goud en zwart. De producten zijn supertrendy: oogschaduwduo’s met tal van effecten, jumbo oog- en lip potloden, multicolour blushes met camouflagedessin, nagellak in powerkleuren en een trendy graffiti topper. Laat je horen, be loud, met essence, vanaf half september tot en met oktober 2013!

ess_BeLoud_ DuoEyeshadow#01.jpg

Essence be loud! – eyeshadow

Dynamisch duo! De oogschaduwen bieden twee kleuren en diverse effecten, van lichtglanzend tot intens metallic. Met de drie kleurnuances in beige-goud, olijfgroen en steengrijs creëer je de nieuwste oogmake-uplooks! Verkrijgbaar in 01 riot grrr-een, 02 like a stone in the wall en 03 rock the block.

Consumentenadviesprijs: € 2,39

ess_BeLoud_ JumboColourBalm#01.jpg

Essence be loud! – jumbo eye pencil

Laat jezelf zien… de jumbo eye pencil in trendy steengrijs is superpraktisch, waterproof en vlekvrij. Je kunt ‘m als oogschaduw en als eyeliner gebruiken. Verkrijgbaar in 01 I’m all riot.

Consumentenadviesprijs: € 2,59.

 Essence be loud! – jumbo sheer stick

Rebelse meiden kunnen niet zonder: de jumbo sheer stick! Deze sticks in felroze en abrikoos toveren een subtiele kleur en glans op de lippen en geven een heerlijk zacht en verzorgd gevoel. Verkrijgbaar in 01 pink me and 02 ap-ri(c)ot.

Consumentenadviesprijs: € 2,59.

ess_BeLoud_MultiColourBlush#01.jpg

 Essence be loud! – multi colour blush

Zoveel kleuren – zoveel stijlen! Deze blush heeft een superfijne textuur en bestaat uit drie perfect op elkaar afgestemde tinten voor een frisse teint op de wangen. Het trendy camouflagepatroon maakt deze blush een ware eyecatcher. Verkrijgbaar in 01 ap-ri(c)ot en 02 pink me.

Consumentenadviesprijs: € 3,39.

ess_BeLoud_NailPolish#01.jpg

 Essence be loud! –nail polish

Kleuren waarmee je een statement maakt! De langhoudende nagellakken in paars, oranje, olijfgroen en steengrijs hebben intense kleuren en een hoge dekking. Voor meiden die houden van opvallen! Verkrijgbaar in 01 riot@♥, 02 orange is the new black, 03 riot grrr-een en 04 like a stone in the wall.

Consumentenadviesprijs: € 1,89.

 Essence be loud! – graffiti topper

Glitter graffiti! Graffiti liefhebbers completeren hun nagellook met deze unieke glitters in allerlei kleuren en vormen. Hiermee maak je je nagels tot ware kunstwerkjes! Tip: deze gloednieuwe topper komt prachtig tot zijn recht op lichtere nagellakkleuren. Verkrijgbaar in 01 not punky nor funky.
Consumentenadviesprijs: € 1,89.

ess_BeLoud_ NailArtSet.jpg

Esence be loud! – nail art set

Opvallend én gemakkelijk! Met de nail art set creëer je snel de mooiste camouflagelooks op je nagels. De set bestaat uit de handige duo stylist en verschillende ontwerpsjabloontjes. Wow effect gegarandeerd! Verkrijgbaar in 01 totally camouflage.

Consumentenadviesprijs: € 2,99.

ess_BeLoud_ bag.jpg

Essence be loud! – cosmetic bag

Camouflage! Dit stijlvolle make-up tasje is ideaal om alle producten van deze trend edition in te bewaren. De trendy must-have van het seizoen! Verkrijgbaar in 01 totally camouflage.

Consumentenadviesprijs: € 2,99.

Essence “be loud” is verkrijgbaar vanaf deze week t/m eind oktober 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

8 thoughts on “Pers | Essence LE ‘Be Loud’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *