Nagellak

OPI | You Don’t Know Jacques

PERSOONLIJK (4)

OPI, I love it! Naast Essie is dit veruit mijn favoriete merk. Ook hiervan heb ik inmiddels een aardige collectie en het meeste heb ik inmiddels al geshowd op mijn blog (klik hier). Toch was er nog een kleur die ik nog niet gedragen had én dus ook nog niet heb laten zien. Een klassieker onder de OPI’s, kan ik wel zeggen; You Don’t Know Jacques! 

2015-07-27 17.45.50

2015-07-27 17.45.48

You Don’t Know Jacques komt uit de herfstcollectie La France van 2008. En met het weer van gisteren, vond ik een herfstige kleur wel op zijn plaats. ;) De kleur was zo populair dat hij uiteindelijk aan het vaste assortiment is toegevoegd en ook dus nu nog gewoon te koop is. De lak is veelzijdig en lijkt bij elke lichtval weer anders. Een mooie taupe bruine kleur, een tikkeltje grijs en soms zelfs met een lila ondertoon.

2015-07-27 17.45.36

2015-07-27 17.45.43-2

De lak dekt perfect in twee dunne laagjes en zou er zelfs met één wat dikker laagje mee door kunnen, mocht je haast hebben. Hij droogt lekker snel en heeft van zichzelf een mooie glans. De glans slijt overigens wel snel af, maar dit is simpel op te lossen met een glanzende topcoat. You Don’t Know Jacques is daarbij ook behoorlijk lang houdend, dus met een topcoat helemaal.

2015-07-27 17.45.54

Ik houd wel van dit soort kleurtjes, al grijp ik natuurlijk  in de zomer meer naar vrolijke en lichte kleuren. Toch kunnen bruinen lakken eigenlijk altijd wel. Het blijft een klassieke kleur, die eigenlijk iedereen wel kan hebben. You Don’t Know Jacques is wederom een mooie aanvulling op mijn OPI collectie!

OPI is verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën en drogisterijen voor €14,95 (15 ml).

x Lisanne

5 thoughts on “OPI | You Don’t Know Jacques”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *