Pers

OPI | Bond Girls Collection

banner

Dat OPI afgelopen maand mijn hart gestolen heeft mag wel duidelijk wezen. De aparte kleurtjes, bijzondere collecties en niet te vergeten de nieuwe liquid sand lakjes hebben werkelijk mijn hart veroverd. In mei komt OPI met een nieuwe collectie die alleen maar bestaat uit liquid sand lakken, de Bond Girl Collection. En tja, ook deze collectie doet mijn hartje sneller kloppen. Kijk je mee?

1024x943xOPI-Bond-Girls-Collection-Allura-Promo.jpg.pagespeed.ic.iAWWCEF48M

Vorig jaar introduceerde OPI al de Bond Skyfall collectie met de veelbesproken Man With The Golden Gun Topcoat met 18 karaats bladgoud. In mei komt OPI met een vervolg op deze collectie. Nagellak die geïnspireerd is op de meest sexy Bond Girls van de afgelopen 50 jaar!

OPI Bond Girls

Alle zes de lakjes hebben de populaire liquid sand finish. Een semi-matte lak met korreltjes er in waardoor je een structuur op je nagels krijgt als of je je vers gelakte nageltjes door het zand hebt gehaald. Ik ben dol op de liquid sand lak van OPI, en heb dan ook alle liquid sand lakjes tot nu toe, al dan wel in de mini variant. Die van de Mariah Carey collectie en die van de Oz collectie. De kleurtjes vond ik tot nu toe vrij donker, in deze collectie komen de wat lichtere kleurtjes ook voorbij. Perfect voor het voorjaar dus!

opi_bond_girls_solitaire

Solitaire – Raak volop gecharmeerd van dit sprankelend diamant-wit.

opi_bond_girls_pussy_galore

Pussy Galore – Ultra-vrouwelijk lichtroze met een verrassende glinstering.

opi_bond_girls_tiffany_case

Tiffany Case – Klassiek lichtblauw wat zeker de moeite waard is! 

opi_bond_girls_vesper

Vesper – Mysterieus, intrigerend  donkerpaars.

opi_bond_girls_honey_ryder

Honey Ryder – Take a ‘ryde’ on the wild side met deze onweerstaanbare goudtint. 

opi_bond_girls_jinx

Jinx – Beproef je geluk met dit oogverblindende, matte koraal. 

Wanneer je 15 ml te veel van het goede vind, kun je altijd nog de miniset aanschaffen. In de miniset zullen Jinx, Vesper, Pussy Galore en Solitaire zitten.

BondGirls-Mini

Deze collectie is voor mij een absolute must-have! Boven aan mijn wishlist komen alvast Pussy Galore, Honey Ryder en Solitaire te staan. Helemaal na het zien van swatches op één van mijn favoriete buitenlandse nagellakblog The Polish Aholic.

De collectie zal te krijgen zijn vanaf half mei 2013 en kost €14,25 per flesje. Voor de miniset zul je €18,95 moeten betalen.

Wat vind jij van deze liquid sand lakjes?

19 thoughts on “OPI | Bond Girls Collection”

  1. Dit ziet er echt heel gaaf uit. Jammer dat er geen kleurtje op Grace Jones geïnspireerd is. Ik zou die mini set wel graag hebben.

  2. Mooie kleurtjes, echt gaaf! Vooral die rode en lichtroze, wow!
    Je hebt een leuke blog trouwens, ik volg je nu ook :).
    Ik heb een winactie online staan, neem je ook een kijkje? :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *