Nagellak

NOTD: Herôme WIC Jaipur

banner

Op slag verliefd werd ik op deze nagellak toen ik laatst een swatch zag op Beautylab. Toen ik in de Douglas was, kon ik hem niet weerstaan en nam hem mee. En ik heb er geen moment spijt van!

De W.I.C. lijn van Herôme is prachtig. De zogenaamde World Inspired Colours zijn stuk voor stuk prachtige kleuren in zo veel verschillende tinten dat er voor iedereen wel wat moois bij zit. In september 2012 werd de Magical India gelanceerd, kleuren geïnspireerd op de kleurrijke straten en gewaden van India. De kleur 201 ‘Jaipur’ is de ware blikvanger van deze collectie.

W.I.C. by Herôme Jaipur - Nagellak

Tja, wat voor een kleur is het nou eigenlijk? De kleur is dieppaars. Of is het dieprood? Wanneer het licht er op valt zie je duizenden gouden, rode en paarse glitters.

IMG_0485

IMG_0486

Op de foto draag ik de lak al een dag. Je ziet dat de randjes van de nagels lichtelijk beginnen te slijten, maar verder zit de nagellak er nog prima op! De nagellak glanst prachtig, helemaal na het aanbrengen van een topcoat.

IMG_0507

Het kwastje lakt prettig, Jaipur dekt in twee lagen perfect. De lakjes van WIC zijn zuurstof doorlatend en verrijkt met Vitamine E en Silica.

IMG_0497

De adviesprijs is €7,50. Hiervoor krijg je 7 ml. Ik kocht Jaipur voor €6,95 bij de Douglas. Iets boven mijn budget, maar voor Jaipur maakte ik een uitzondering. En zonder spijt, wat een prachtige kleur, ik ben fan!

Herôme W.I.C. is te koop bij verschillende drogisterijen zoals Douglas, Etos en DA. Maar hij is ook online te kopen via onder andere Bol.com

 

 

9 thoughts on “NOTD: Herôme WIC Jaipur”

    1. Haha, dat had ik inderdaad ook. Normaal geef ik niet ‘zo veel’ uit aan een lakje, maar deze kón ik echt niet laten liggen! ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *