Nailart

NOTD | Best Friends Wedding

IMG_6293

Elke gelegenheid voor een mooie nailart is er één! Twee weken terug trouwden twee goede vriendinnen van ons en afgelopen vrijdag werd dat gevierd met een feestje! Natuurlijk moesten mijn nagels op de gelegenheid en mijn jurk worden aangepast en zo kwam ik tot deze ‘nailart’! Kijk je mee?

IMG_6293a

Op het feest droeg ik een blauwe ‘cocktailjurk’ van het merk Pier One. Deze tikte ik voor een vriendelijk prijsje op de kop bij Zalando.

IMG_6296

Al geruime tijd draag ik gel nagels met een simpele french manicure, om mijn nagels iets te verlengen en te verstevigen. Over mijn nagels lakte ik een rozige glitterlak van NYC om ze een feestelijk maar subtiel effect te geven.

IMG_6297

IMG_6298

M’n French Manicure besloot ik op te pimpen met blauwe stipjes langs de rand van de tip. Op m’n ring vinger ‘draag’ ik een ring. Deze maakte ik met behulp van striping-tape en een blauwe rhinestone.

IMG_6299

IMG_6301

Het subtiele maar feestelijk effect van de nagels vind ik goed geslaagd! De stipjes rondom de tips vind ik trouwens erg leuk! Dat ga ik vaker doen! Het geheel lakte ik af met een dubbele laag topcoat, aangezien ik er nog twee daagjes mee moest werken voor het feest.

IMG_6304

Gebruikte producten:

  • Baehr Basecoat
  • NYC 155 Gramercy Glitz
  • Hema 835
  • Essence Better Then Gel Nails – Top Sealer
  • Kruidvat nagellijm
  • Kleine dottingtool (eBay)
  • Lichtblauwe rhinestones (eBay)

Dan nog even twee foto’s van de avond zelf. (Let niet op mijn verhitte feesthoofd.;) )

IMG_6537

IMG_6500

* Cheers! *

Pas jij je nagels wel eens aan op een speciale gelegenheid?

18 thoughts on “NOTD | Best Friends Wedding”

  1. Heel erg mooi!! Vooral die ‘ring’ op je ringvinger nagel!! superleuk accent en past natuurlijk helemaal perfect bij de gelegenheid :D
    Leike foto ook die laatste! Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *