Beauty

New in: Joursna Brushes

banner

Op m’n wishlist stonden al lange tijd kwasten voor het gezicht. M’n stash bevat niet veel gezichtskwasten en erg tevreden ben ik er ook niet over. Er komen genoeg mooie kwasten voorbij, maar meestal vind ik ze veel te duur. En toen kwam ik deze pareltjes tegen op het internet…

Deze twee prachtige kwasten kwamen vorige week binnen. Ik dacht, die komen me behoorlijk bekend voor… Ze lijken verdacht veel op de Real Techniques kwasten! Wat stom dat ik dat tijdens het uitzoeken van de kwasten niet door gehad heb. Ze zijn niet identiek maar vertonen wel zo veel overeenkomsten dat het geen toeval kan zijn.

IMG_1441

Ik koos een blushkwast, een schuin afgesneden foundation kwast en een recht afgesneden bufferkwast. De laatste heb ik nog niet binnen, maar ik laat jullie alvast kennis maken met de eerste twee. De kwasten komen netjes binnen in een plastic verpakking. De kwasten zijn van het merk ‘Zhuoshina’ en heten ‘Joursna Professional Brushes’.

IMG_1415

In totaal zijn er vijf verschillende uitvoeringen. Ik heb de eerste, derde en laatste. De eerste en laatste laat ik vandaag aan jullie zien.

IMG_1417

Achterop staat wat informatie. De tekst is in het Chinees (gok ik) en Engels geschreven. Het Engels loop niet echt in hele fijne zinnen (alsof het door Google Translate gegooid is), maar waar het op neer komt is dat het kwasten zijn met superzachte, fijne haartjes die compact op elkaar staan. De kwasten zijn niet van echt haar maar synthetisch.

IMG_1422

De ‘blush’ kwast:

IMG_1423

Deze kwast vind ik persoonlijk het meest geschikt voor het gepigmenteerd en precies aanbrengen van blush, highlighter of bronzer. Omdat de kwast in een punt loopt is hij ook prima voor het contouren van je gezicht. Ter vergelijking de Real Techniques kwasten waar hij op lijkt:

blush highl RT

De kwast zit een beetje tussen de ‘blush’- en de ‘setting’brush van Real Techniques in. De haren zijn inderdaad super zacht, vrij compact en de haren lopen mooi ‘in elkaar over’ zonder dat er rare pieken uitsteken.

kader blush

 

 

 

Foundation kwast:

IMG_1434

Deze kwast is geschikt voor het aanbrengen van foundation, maar zou eventueel ook als blushkwast gebruikt kunnen worden. De haren staan dicht op elkaar en lopen schuin af. De kwast van Real Techniques is iets platter, maar ze hebben veel van elkaar weg:

foundation RT

Ook van deze kwast zijn de haren super zacht. De kwast is iets minder compact dan de blushkwast. Hierdoor kun je je foundation natuurlijk aanbrengen zonder een plakaateffect te creëren.

kader buffer

Beide kwasten lopen iets uit aan de boven en onderkant, waardoor je hem ook prima staand kan neerzetten op je beautytafel. De handvaten van de kwasten ogen ook absoluut niet goedkoop. Het zwarte ‘voetje’ is van stevig kunststof, het roze gedeelte van aluminium.

Ik ben heel erg tevreden met deze twee kwasten en kan niet wachten tot de andere ook binnen komt! Bij goedkope kwasten zie je vaak dat er haren uitvallen, maar tot nu toe hebben ze nog niks los gelaten. Ik heb ze nog niet gewassen, dus dat is nog even afwachten.

De kwasten kosten €2,47 per stuk inclusief verzendkosten en ik kocht ze hier!

Welke kwasten gebruik jij het liefst? Gaat kwaliteit bij jou boven prijs of heb je liever een goedkope maar ‘minder’ goede kwast?

Doe jij al mee aan de Valentijnswinactie? Je hebt tot en met 24 februari de tijd!

13 thoughts on “New in: Joursna Brushes”

 1. Ze lijken inderdaad verdacht veel op de RT kwasten! Ik ga gelijk even kijken bij deze kwasten of er nog iets bij zit voor mij.

 2. Ze zien er zo goed uit! Ik ga ze bestellen op womanityshop.com, die zijn wel wat duurder maar dan krijg ik ze wel binnen. Want de link die je gaf daar zijn ze allemaal uitverkocht:( Toch bedankt voor het delen!

  1. Ja, deze kwasten zijn in korte tijd enorm populair geworden en inmiddels slecht te krijgen! Maar absolute aanraders!:)

 3. Ik heb ze vandaag besteld .. In het rood en blauw
  Duurt wel ff voordat ik ze heb staat er :(
  Dus maar af wachten

  Dus nu maar wachten en wachten XD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *