Accessoires

New In | Phone Wallet van Fab.

banner

Een item wat steeds populair wordt, is de phone wallet. Een portemonnee waar je tegelijkertijd je telefoon in kan opbergen. Een prachtig exemplaar heeft Fab. in haar collectie. Ik ontving er vorige week één, gebruitkte ‘m en vandaag show ik ‘m aan jullie!

1 2

De portemonnee komt netjes verpakt in een doosje. Dit geeft het een nog chiquere uitstraling. Fab. portemonnees zijn behoorlijk aan de prijs, dus een goede verpakking mag dan natuurlijk ook wel.

3 612

De portemonnee is gemaakt van kunstleer en voelt stevig aan. De studhartjes vind ik echt geweldig. Ze doen me denken aan mijn telefoonhoesje van de Bershka.

411

Fab. heeft ook zeker om de details gedacht. Alles is mooi afgewerkt en ook aan de rits is gedacht. De portemonnee is ook prima als clutch te gebruiken door het koortje wat aan de portemonnee hangt. Deze is er ook snel af te klikken wanneer je dit onhandig vindt.

7

De portemonnee is, zoals ik al vertelde, een zogenaamde ‘phone wallet’. Behalve ruimte voor je pasjes en wat geld, zit er ook een apart vakje voor je telefoon. Het vakje is in principe groot genoeg voor elke portemonnee. Al denk ik dat een Galaxy Tab wat te groot is. ;)

8 9

Verder is er ruimte voor drie pasjes en zitten er nog twee aparte vakjes in voor bijvoorbeeld brief- en/of muntgeld. Ik vind het jammer dat er niet meer pasjesruimte in zit en dat er niet een apart vakje is waar je kleingeld in kan bewaren. Toch gebruik ik de portemonnee echt dagelijks en heb ik inmiddels een losse pasjeshouder waar ik de rest van mijn pasjes in bewaar.

10

Buiten het feit dat ik de portemonnee erg mooi vind, vind ik hem ook erg praktisch. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen het praktisch vindt, het is een vrij grote portemonnee, daar moet je van houden. Ik ben er in ieder geval erg blij mee!

Deze mooie Fab. phone wallet is te koop bij iPodhoes.nl voor €49,95. Hier verkopen ze nog veel meer telefoon- en tablet accessoires. Zie hier alle iPhone 5 hoesjes!

10 thoughts on “New In | Phone Wallet van Fab.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *