Pers

Nailed It News | MAC, Real Techniques, Catrice, Hema en meer!

banner

Langzaam druppelen de eerste nieuwtjes rondom de lentecollecties, maar ook de ‘tussencollecties’ binnen. Een gezellige volle Nailed It News met merken als MAC, Hema, Catrice en meer. Er zit weer een hoop leuks tussen. Kijk je mee?

Catrice Limited Edition ‘Nude Purism’

catrice nude purism

 

Zacht. Elegant. Fris. In de lente van 2015 is de interactie tussen transparante stoffen en prachtige, vloeiende lijnen een belangrijke trend. Zachte nudetinten, gebroken wit, zand en roze gaan hand in hand. Elegant, all-over nude spelt een belangrijke rol in de collecties. Nieuwe interpretaties van jaren ’90 mode overtuigen dankzij hun pure minimalisme. De Limited Edition “Nude Purism”  by CATRICE vertaalt deze trend in perfecte “no make-up” ofwel “nude looks”; een subtiele en vrouwelijke look die op alle catwalks zichtbaar is. Deze limited edition biedt schitterende quattro oogschaduwen, lipsticks met een glossy finish en nagellak in taupe, koffie, rosé en koel lichtblauw. Prijzen liggen tussen de €2,99 en €4,59.

Vanaf maart 2015 verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat.

Gillette Venus  Snap With Embrace

De moderne vrouw is continue on the move, voortdurend jonglerend tussen partner of gezin, werk, vriendinnen… Dat eist een scherpe planning. Maar je wilt ook zonder nadenken op het laatste moment een uitnodiging voor de spa kunnen aannemen. Of in een boetiekje zwichten voor een kort jurkje en het meteen zonder blozen kunnen passen en aanhouden. Juist voor die onvoorziene mooie momenten heeft Gillette een compact scheersysteem voor on the move vrouwen gelanceerd: Venus Snap. Het eerste compacte scheersysteem dat snapt wat actieve vrouwen nodig hebben. En dat wherever you are in een oogwenk voor een oogstrelend zachte huid zorgt.  Verkrijgbaar in Venus Snap on the move scheersysteem voor € 14,99 en Venus & Olaz Sugarberry 2-in-1 voor €16,49.

Verkrijgbaar bij de drogist vanaf februari 2015

Maybelline Dream Wonder Nude Foundation

Foundations, ze zijn er in verschillende texturen, kleuren en formaten. Maar nog steeds zijn er veel vrouwen op zoek naar die ‘perfecte foundation’. Hoe wordt deze omschreven? Het moet vooral een foundation zijn die niet te zichtbaar is op de huid. Daarom komt Maybelline New York met een geheel nieuwe innovatie waardoor veel meer vrouwen kunnen gaan genieten van een foundation die voldoet aan hun eisen. Adviesprijs: €14,49

Verkrijgbaar bij drogist en parfumerie vanaf eind februari 2015

Real Techniques Bold Metals

Geïnspireerd op luxe, gecreëerd voor het beste resultaat. Dat zijn de prachtige Bold Metal Brushes van Real Techniques. De RT kwasten zijn razend populair en dus besloten de Pixiwoo’s de collectie uit te breiden met een luxe kwasten collectie. De kwasten zijn in Engeland alleen in de winkels verkrijgbaar en niet online. Helaas is er nog niets bekend over wanneer en of ze naar Nederland komen. Tot die tijd kunnen we kwijlen op de site. Want ze zijn toch echt wel prachtig.

MAC Viva Glam x Miley Cyrus

Wham Bam! Viva Glam Superster Miley Cyrus is ready to make noise als het nieuwe gezicht van de iconische Viva Glam 2015 Campagne. Het wereldwijde popfenomeen start de Viva Glam Campagne met twee knallende lipproducten. Hop pink lipstick €19,- , Hot pink with sparkling pearl lipglass €18,50. Stiekem doet de kleur me een beetje denken aan deze lippolish… Dupe alert?

Verkrijgbaar vanaf 13 februari bij alle MAC verkooppunten. 

MAC Cinderella Collection

MAC Cinderella Collection

In maart 2015 komt de nieuwe Cinderella film van Disney uit. MAC kan als Disney liefhebber niet achterblijven en volgt met een sprookjesachtige Cinderella Collectie. Hoe, wat en waar is nog niet helemaal bekend. Het belooft een collectie met bronze kleuren met daarin sowieso een lippalette te worden. Verder is er enkel bekend dat de collectie vanaf maart verkrijgbaar zal zijn. Afwachten dus… Het ziet er in ieder geval veel belovend uit.

Hema Valentijnsdag

Op 14 februari is het weer zover: Valentijn. De dag dat je je geliefde kunt verrassen met een romantisch gebaar. Bij HEMA vind je alles voor een liefdevol cadeau: van rozenblaadjes tot heerlijke bonbons. Stille aanbidder? Verras hem of haar met een leuk cadeautje ingepakt in hartjespapier of een Valentijnskaart.

De collectie is vanaf 20 januari in alle filialen en op HEMA.nl verkrijgbaar.

Zoals altijd kijk ik natuurlijk uit naar de nieuwe LE van Catrice. De lipkleuren zien er weer veelbelovend uit. Verder vind ik de kwasten van RT echt prachtig, maar vrees ik dat die voorlopig echt nog boven mijn budget zijn. Ik word in ieder geval blij van al deze leuke nieuwtjes. En jij?

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

5 thoughts on “Nailed It News | MAC, Real Techniques, Catrice, Hema en meer!”

  1. Er is inderdaad heel wat leuks op komst! De Real Techniques kwasten worden nog tot (en met?) mei exclusief in Boots (UK) en Ulta (USA) verkocht en daarna zullen ze ook in andere landen verkocht worden. Ik zag dat The Make Up Spot ze ook zal verkopen!

  2. Fijn nieuws om te zien wat er zoal verkocht gaat worden voor de lente!
    GEWELDIG dat de make-up kwasten over een aantal maanden ook in andere landen verkocht zullen gaan worden ;-)

    Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *