Nailart

Nail art | Madnes Festival 2.0

banner

Jaaaa, het mooiste weekend van het jaar is weer aangebroken! Het eerste weekend van juli vindt het fijnste feestje wat op Ameland plaats. Madnes, drie dagen vol zon, fijne muziek, theater, zee en mooie mensen. Vorig jaar wijdde ik er een nail art aan en dit werd één van mijn best bekeken posts. Afgelopen weken kreeg ik zelfs al weer van verschillende mensen de vraag of ik weer een Madnes nail art zou maken. Goed, vooruit dan maar!

IMG_1185

IMG_1192IMG_1182

Helaas had ik dit keer wat minder tijd, dus hield ik het iets simpeler. Ook dit jaar inspireerde ik mijn nagels weer op de poster. Ik lakte mijn nagels met Essence Little Miss Sunshine. Deze kleur komt bijna exact overeen met de kleur op de poster. De rest van de nail art maakte ik met acrylverf.

IMG_1205 IMG_1202

Natuurlijk moet ik dit weekend gewoon werken en wil ik wel dat mijn nailart overleeft. Daarom lakte ik mijn nagels met drie (!) laagjes Essence Topsealer af, dit staat meestal garant voor een lang houdend resultaat.

IMG_1196

Oh my, wat heb ik er zin in! En het beste is, ik heb vandaag onverwachts een dagje extra vrij gekregen! Ik ga vandaag dus heerlijk genieten van mijn dagje vrij op het strand met mijn lief. Nu hopen dat het weer mee gaat zitten…

Tot op het festival terrein?

handtekening

11 thoughts on “Nail art | Madnes Festival 2.0”

  1. Jeetje wat knap! Zelf waag ik me niet aan kunstwerkjes op nagels en houd ik het liever bij een simpel kleurtje, maar dit is echt kunst! En zo netjes ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *