Nagelstyling

VANWEGE COVID-19 ONTVANG IK MOMENTEEL GEEN KLANTEN

Ik ben gediplomeerd nagelstyliste en werk voornamelijk met gel en gellak. Helaas heb ik door mijn baan en studie momenteel nog maar weinig tijd om manicures uit te voeren. Daarom beperk ik mij noodgedwongen alleen nog tot afspraken op aanvraag voor onderstaande manicures:

Nagels lakken – €7,50

Je nagels worden gelakt in een kleur naar keuze. Dit is inclusief basecoat, nagellak en topcoat. Ik werk voornamelijk met salonmerken als Essie en OPI maar wil ook wel eens gebruik maken van ontdekte pareltjes van (drogisterij)merken uit o.a. Nederland, Amerika of Azië.

Gel lak – €12,50

Gel lak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren. De nagels zien er ongeveer twee weken fantastisch uit. Mede afhankelijk van de staat van de nagels en hoe hard de nagels groeien. Het bladdert niet en het geeft de nagels extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor geminimaliseerd. Ik werk met merken als Pink Gellac, Ms. Keiko, MOVII, Gellish

Bruidsnagels – prijs op aanvraag

Wat betreft bruidsnagels zijn er verschillende mogelijkheden. Belangrijk is dat je nagels op jouw grote dag uitstralen wie jij bent! Jij moet je er prettig en comfortabel bij voelen. De ene bruid houdt het subtiel terwijl de ander juist glamour en glitter wilt tijdens haar bruiloft. Eén ding is zeker, je nagels moeten bij het geheel passen. Een mooie (gel)lak subtiel of met strass-steentjes, pareltjes of een mooie nail art. De keuze is aan jou!

De manicures vinden gezellig en ongedwongen bij mij aan de eettafel (Nes, Ameland) plaats. Ik heb maar een beperkt aantal plaatsen, vol = vol! Neem dus tijdig contact op om teleurstellingen te voorkomen.

Een afspraak maken kan via mijn Facebookpagina of via de mail.