Beauty

MUA | Undress Your Skin Highlighter

IMG_3668

Twee maanden geleden liet ik jullie met veel enthousiasme de nieuwe lijn ‘Undress Your Skin‘ van Make Up Academy zien. Eén ding was zeker, die highlighter móest ik hebben! Ik ben dol op highlighters, ik houd van glitters, glimmers en shimmers. Niet te veel, maar subtiel op het gezicht vind ik prachtig! Voeg daar nog een prachtig design aan toe en ik ben spontaan verliefd. De Undress Your Skin had vanaf het eerste moment mijn hart gestolen. Eindelijk heb ik hem in mijn bezit! Benieuwd of hij z’n verwachtingen waar maakt? Lees snel verder!

IMG_3661

IMG_3663

De highlighter zit in een zit in een simpel wit doosje met een plastic deksel. Hierdoor heen zie je het prachtige design van de highlighter, wat me doet denken aan het design wat MAC soms aan zijn poeders toevoegt. In deze poeder zit wederom mica en ook talk. Wat je veel tegenkomt in poeders (met een shimmer).

IMG_3670

IMG_3665

Het design is echt prachtig en bijna zonde om te gebruiken! De kleur doet me wat denken aan de Prime & Fine highlighter van Catrice, mijn favoriet! Deze poeder lijkt alleen iets lichter te zijn.

IMG_3676

IMG_3677

Toen ik mijn vinger over de poeder haalde schrok ik wel even. Wat wit! Gelukkig valt dit erg mee wanneer je het over je huid heen haalt.  De kleur is zachtroze met een pearly finish. Heel erg mooi! De structuur van de highlighter is heel erg zacht en goed gepigmenteerd. Eén veeg over de poeder is meer dan voldoende.

IMG_3894

IMG_3861

Ik vind de gloed die het geeft aan mijn jukbeenderen ook erg mooi. Hij is gelukkig niet hetzelfde als de highlighter van Catrice. Die is wat warmer met een champagne-achtige finish. Deze is wat koeler en geeft een parelmoer gloed aan de jukbeenderen.

IMG_3671

Deze highlighter is zeker een aanwinst. Wederom heeft Make Up Academy me erg blij gemaakt. Wat een super merk is het toch! Alleen het design van de highlighter vind ik al prachtig! Hij brengt prettig aan, is super zacht en blijft goed zitten. En dat voor een heel klein prijsje!

De Undress Your Skin Highlighter kost 3 pond, wat neer komt op ongeveer €3,50. MUA is hier te verkrijgen. Op het moment is er een 3 voor 2 actie, dus heb je kans de producten nog voordeliger te scoren! Aan te raden is om meerdere dingen tegelijk te bestellen om zo de verzendkosten van +/- €4,95 te ‘drukken’.

Wat vind jij van deze highlighter?

13 thoughts on “MUA | Undress Your Skin Highlighter”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *