Shoplog

Mini Shoplog | DA Drogist

banner

Eigenlijk zou ik vandaag voor het eerst in mijn blogcarrière een dagje overslaan… Waarom? Omdat mijn moeder afgelopen zaterdag als verrassing voor mijn neus stond! Samen met mijn vriendin had ze dat geregeld. Omdat ik een aantal jaar geleden naar Ameland verhuist ben, zie ik mijn ouders niet zo vaak als ik zou willen. Nu werd het wel weer eens tijd, maar waren we allebei erg druk. Niet wetende dat het bezoek al een tijdje op de planning stond… Dit weekend liep dus wat anders dan gepland en mijn geplande en ‘reserve’ artikelen raakten op. Maar, nu ben ik vandaag even wezen winkelen met mams en ik kan het natuurlijk niet laten om snel even met jullie te delen wat ik gekocht heb!

da

Al wandelend door het dorp wilde ik tóch even bij de DA langs. Hier kom ik zelf niet zo vaak omdat ik zelf (stiekem) de voorkeur geef aan de Kruidvat. En toen… Dat magische bord aan de straat… De 1 + 1 actie op een heleboel nagellak merken, of te wel… 50% korting! Yihaa!

IMG_5477

Niet veel later maakte mijn hart een tweede sprongetje (en gilde ik letterlijk: Kijk, mam!!!toen ik ontdekte dat de DA op Ameland ein-de-lijk Essie toegevoegd heeft aan haar assortiment! Nu staat er in de folders niet dat Essie mee doet aan deze actie, maar de posters in ‘onze’ DA wisten mij te vertellen dat ook op Essie 50% korting gold. Yihaa x 2!

IMG_5479

Ik nam twee lakjes uit de Naughty Nautical collectie zomer 2013 mee. Allereerst Rock The Boat, een prachtig blauwe kleur met een lila ondertoon en een subtiele glitter. Verder Naughty Nautical, een turquoise groene kleur, ook met een subtiele glitter. De derde lak is één van de bekendere lakjes van Essie Cute As A Button een pittige barbieroze kleur met een felle koraalkleurige gloed. Eigenlijk wilde ik ook nog Sunny Funday uit de zomercollectie, maar helaas was deze uitverkocht.

Voor deze lakken betaalde ik in plaats van €9,99 nu maar €5,- per stuk! 

IMG_5481

Bij Bourjois blijft ik ook altijd even ‘kwijlen’, ik vind de kleurtjes altijd erg prachtig maar ook hier staat de prijs me wat tegen. De Bourjois So Laque Glossy zijn prachtige voorjaarskleuren en ik aaste al een tijdje op dit pastelroze creamy lakje genaamd 08 Peach and love. 

Voor deze lak betaalde ik in plaats van €8,49 nu maar €4,25! 

IMG_5486

Ook nam ik een Dove Maximum Protection deodorant mee. Normaal gebruik ik die van Rexona, maar ik was wel toe aan een beetje verandering. ;)

Hier betaalde ik €7,25 voor.

IMG_5484

De laatste lak kocht ik niet bij de DA, maar kreeg ik bij thuiskomst wel binnen. Ik won deze lak nadat ik me inschreef voor de nieuwsbrief op Cocosmo, Ik mocht zelf een Jolly Jewel uitzoeken en koos nummer 103 een rosé gouden glitterlak met oud roze glitters er bij. Deze kost hier €3,95.

IMG_5483

En bij deze heb je dus ook al een kleine sneak-peek gekregen wat je de komende tijd kunt verwachten! ;) Een hoop Essie!

Wil jij ook gebruik maken van de DA actie, ga dan voor 8 juli naar de winkel en sla je slag. Denk er wel om dat je een even aantal lakken uitkiest, de actie is 1 + 1 gratis, maar wordt verrekend als 50% kassakorting!

Naar welk lakje ben jij het meest benieuwd?

17 thoughts on “Mini Shoplog | DA Drogist”

  1. goh, laat ik nu toevallig vanmiddag langs een DA komen :-D Ik ga zeker ook even bij de Essie lakjes kijken, de volle prijs vind ik altijd net teveel maar 5 euro is natuurlijk zeer goed te doen!

  2. Oh jij sprong ook al een gat in de lucht! Ik ook. EINDELIJK Essie! En nog wel bij de DA. Nu hoef ik geen Etos meer te spotten, maar kan ik in mn eigen dorp aan Essie komen! te geeek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *