Beauty

Maybelline | Babylips Balm & Blush ‘Innocent Peach’

blogbanner-2

De hysterie in 2013 rondom de komst van Babylips naar Nederland kan ik me nog goed herinneren. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit beautyland en zijn er verschillende varianten in deze lijn van Maybelline. De originele Babylips liet ik jullie 2,5 jaar geleden al zien, vandaag heb ik een nieuwe variant voor jullie; de balm & blush!

IMG_9234

IMG_9237

‘Balm & Blush is een twee-in-één flirty balm voor lippen en wangen. Gebruik als lipbalm voor verzorging en een subtiele kleur, en op je wangen voor een natuurlijk, blushy effect.’

De Blush & Balm is dus een blush en lippenbalsem in één. Het design vind ik in ieder geval super leuk! Het platte handvat is zowel praktisch als een tof detail. Het bolletje doet me denken aan de alom bekende EOS lippenbalsem, welke ik altijd erg prettig vind werken. Door het bolletje kun je zowel je lippen als je wangen makkelijk en snel voorzien van wat kleur.

IMG_9239

babylips balm and blush swatch

De Balm & Blush bestaat in totaal uit vier kleuren waarvan ik de kleur Innocent Peach heb. Dit is een heerlijke fris roze perziktint. De pigmentatie is voor een lippenbalsem prima te noemen. Hij is niet zo vet als een standaard lippenbalsem, maar het blijft natuurlijk een creamy product welke zowel voor de lippen als wangen geschikt moet zijn. Daarbij ruikt de balm erg lekker zoet en een tikkeltje fris, zoals we van Babylips gewend zijn.

babylips balm and blush

Op bovenstaande foto zie je de Balm & Blush op zowel mijn lippen als wangen. Je ziet dat blush op mijn wangen een subtiel rozige kleur afgeeft. Eigenlijk precies goed! De plakkerige substantie vind ik toch niet helemaal prettig op mijn gezicht. Heel vet is het niet, maar wel de sticky naar mijn smaak. Daarom poederde ik het licht af met een translucent powder van Essence. Dit maakt het tegelijkertijd ook wat matter, maar persoonlijk vind ik het toch niet helemaal fijn. Op mijn lippen daarentegen slaat deze balm de spijker op zijn kop. Het geeft een subtiel rozige kleurtje, maar is niet booming als een lipstick. Hij is niet super plakkerig, tegelijkertijd wel verzorgend en blijft goed zitten. Deze zit inmiddels standaard in mijn tas!

IMG_9236

Als blush vind ik ‘m niet zo geslaagd. Maar dat komt meer door mij persoonlijk dan door de werking van het product. Als balm gebruik ik deze Babylips nu regelmatig en vind ik ‘m echt heel erg fijn. De subtiele kleur, geur en verzorging is het voor mij helemaal!

De Babylips Balm & Blush is in vier kleuren verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor €5,99 per stuk.

 x Lisanne

1 thought on “Maybelline | Babylips Balm & Blush ‘Innocent Peach’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *