Accessoires Beauty

Marie Christine | Eyebrow Brush

blogbanner-13

Naast vele make-up producten verkoopt Marie Christine ook verschillende accessoires. Uiteraard vond ik het interessant om ook daar eens een kijkje te nemen en te testen of deze van net zulke goede kwaliteit zijn als de make-up. Ik koos een kwast uit waarvan ik eigenlijk nog niet dé perfecte gevonden heb. Ik test de Eyebrow Brush! 

IMG_0062

IMG_0065

IMG_0075

“16,5 cm lange, schuin afgesneden kwast van rood marter haar. Correctie penseel om de wenkbrauwen te verdichten en te corrigeren  met wenkbrauwenpoeder of donkere poeder oogschaduw.”

IMG_0071

IMG_0069

IMG_0072

Zelf teken ik mijn wenkbrauwen altijd bij met een schuin afgesneden kwastje. Meestal gebruikte ik er één van de H&M, maar eigenlijk is die net niet stevig genoeg. Daarbij houd ik van dunne penselen om precies te kunnen werken en dunne lijntjes te trekken. Deze kwast van Marie Christine komt daarbij in ieder geval al erg in de buurt! Hij is mooi dun en goed scherp afgesneden. De kwast is zo’n 1,5 mm dik.

IMG_0073

IMG_9166

IMG_0253

Het penseel gebruikte ik bij mijn review over de wenkbrauwpoeder van Gerard Brinard, maar ook bij de wenkbrauwcream van ELF. Ik wilde zien hoe het penseel bij beide producten werkte. En dit deed het prima! Het penseel pakt zowel de poeder als de cream goed op. Het kwastje is stevig, maar niet te stevig, kan dunne lijntjes trekken (zoals je op de swatch foto ziet) en werkt erg prettig. Ook heb ik de kwast al een keer gewassen om te checken of hij ook daarna goed zou blijven. En ja hoor! Dikke prima!

IMG_0070

De kwast werkt erg fijn, is stevig en mooi dun. Hij is multifunctioneel, werkt zowel bij poeder als cream producten en uiteraard kunnen deze kwasten ook een prima dienst bewijzen met oogschaduw. Verder blijft hij goed bij het wassen wat ik zeker een groot pluspunt vind. Yup, zeker mijn favoriete wenkbrauwkwast van dit moment!

De Marie Christine Eyebrow Brush is verkrijgbaar in de online webshop van Marie Christine en bij de verschillende verkooppunten. De kwast kost €16,95.

x Lisanne

samenwerking

5 thoughts on “Marie Christine | Eyebrow Brush”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *