Beauty

Make Up Revolution | Redemption Palette ♥ Essential Shimmers

2014-12-10 13.22.11

Het merk Makeup Revolution zorgt letterlijk voor een revolutie in Nederland. Dit merk maakt snel zijn intrede in ons landje, helemaal nu het steeds makkelijker verkrijgbaar is. Het merk staat bekend om zijn mooie make up voor nog mooiere prijsjes en heeft een hoop alternatieven voor merken als Urban Decay en Too Faced. Vandaag show ik mijn nieuwste aanwinst, het Redemption Palette in Essential Shimmers!

2014-12-10 13.22.31

2014-12-10 13.24.00kopie

De Redemption Palettes bevatten twaalf prachtige kleuren, allen met een eigen kleurthema. Zo heb je palettes met dezelfde kleuren als de Naked palettes en één met velle Acid kleuren. Ik heb het Essential Shimmer palette, een met prachtige glanzende satin en shimmer kleurtjes in neutrale bruin-, koper- en rozetinten.2014-12-10 13.24.40

2014-12-10 13.25.56

Het doosje oogt ietwat goedkoop, maar is toch steviger dan hij op het eerste gezicht lijkt. Hij is van hard plastic met een doorzichtige deksel. De oogschaduws zitten in smalle rechthoekige pans. Verder bevat het palette een dubbelzijdige sponsapplicator, maar het moge duidelijk zijn dat ik die inmiddels niet meer gebruikt.

2014-12-10 13.24.28kopie

 In het palette zitten een paar prachtige highlighters, rustige warme basiskleuren en donkere kleuren om je look wat meer definitie of een smokey touch te geven. De meeste kleuren zijn overduidelijk shimmery, maar her en der zie je ook wat satin finishes.

swatches 1 essential shimmer

De eerste zes kleuren zijn overwegend licht. De eerste drie zijn prachtige highlighters. Eén wat witter, de andere twee wat roziger. Erg mooi op het wenkbrauwbot, binnenste ooghoek of juist als basis op het bewegend ooglid voor een subtiele look. Verder bevat het een mooie gouden, rosé en kopere kleur. Allen super gepigmenteerd, zacht maar niet kruimelig. Ik ben onder de indruk!

swatches 2 essential shimmer

De laatste zes kleuren bevatten de wat donkere kleuren, hoewel ook hier wat subtiele taupe/suede kleuren te vinden zijn. Ik ben vooral fan van de eerste chocoladebruine kleur met een bordeauxrode ondertoon. Maar ook de tweede en derde kleur hebben mijn hart gestolen als basiskleur. Ook hier zijn de kleuren super gepigmenteerd, brengen ze fijn aan en zorgen ze niet voor veel fall-out.

ooglook revolution essential shimmers

Ook in het gebruik zijn de oogschaduws zeer, zeer prettig in gebruik. Ze brengen fijn aan, pakken genoeg kleur op en blenden als een malle. Serieus, dit palette doet niet onder voor mijn UD Naked 2 qua gebruiksgemak. Het enige verschil is dat de kleuren gedurende de dag iets (lees: iets!) vervagen in vergelijking tot de Naked kleuren. Een touch-up voor een avondje uit zal dus nodig zijn. De kleuren blijven, met een oogschaduwbasis, wel de gehele dag op hun plek. Love it, ik ben fan! Ik wil meerrrrr!

De Make Up Revolution Redemption Palettes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor maar €4,99 per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar bij Make-Up Musthaves.

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

11 thoughts on “Make Up Revolution | Redemption Palette ♥ Essential Shimmers”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *