Ameland Sieraden

Jules Bean bij de Afslag (Ameland)

blogbanner-4

Over de prachtige winkel De Afslag heb ik al menig blog gewijd. Het zal geen geheim zijn dat ik fan ben van Jenny’s mooie winkel en de steeds wisselende items die ze verkoopt. Naast toffe meubelen en heerlijke kaarsen van onder andere Lily Flame en LoveOli verkoopt ze ook prachtige sieraden. En net als de rest van Jenny’s collectie zijn deze allemaal ‘net-even-anders’. Vandaag show ik een aantal blikvangers van het geweldig mooie merk Jules Bean.

Even geleden ontving ik een interessant persbericht van Jules Bean. Ik zocht contact met Miriam en een nieuwe samenwerking was geboren! Toen we er vervolgens achterkwamen dat we een gemeenschappelijke liefde voor Ameland hadden, was dat natuurlijk helemaal leuk! Ze verkoopt namelijk een deel van haar collectie in de Afslag. Toen ik dat hoorde kon ik het natuurlijk niet laten om weer eens even een kijkje te nemen bij de Afslag. Ik bewonderde Jenny’s Jules Bean collectie en besloot er een apart blogje aan te wijden. Uiteraard met lekker veel foto’s!

img_0706

img_0708

“De collecties van Jules Bean zijn heel veelzijdig. Waar Miriam haar inspiratie vandaan haalt? Overal. Alles kan aanleiding zijn tot het bedenken van een nieuwe collectie. Steden, vormen, een nieuw kledingstuk. Maar boven alles; kleuren. Een onverwachtse kleurencombinatie kan zomaar de aanleiding zijn voor een volledig nieuwe lijn. In binnen- en buitenland sprokkelt Miriam uiteenlopende materialen zorgvuldig bij elkaar; kralen van natuur- en edelsteen, metaal, hout, echte oude munten, glas en de meest bijzondere bedeltjes. Eenmaal achter de ontwerp-tafel rangschikt ze al haar nieuwe aanwinsten en doet ze wat ze het allerliefste doet: sieraden maken.”

img_0710

img_0711

De Afslag heeft echt een heel breed scala aan toffe items van Jules Bean. Van de kleurrijke armbandjes tot kettinkjes uit verschillende collecties. Zo vind je er de minimalistische Mesmerizing Mineral lijn, eenvoudige zilveren en gouden sieraden waarin de verfijnde materialen en eenvoud centraal staan. Maar ook de wat kleurrijkere en drukkere boho-stijl: La vie bohème ♥︎. 

img_0718

img_0717

De sieraden passen ook echt bij De Afslag. Dit komt doordat ze uniek en origineel zijn. De collecties van Jules Bean stralen eigenheid uit en ze bestaan uit bijzondere materialen wat ook kenmerkend is voor de rest van de items uit de winkel. Er is voor ieder wat wils en toch is het niet standaard of saai. De sieraden passen helemaal bij deze tijd waarin sieraden niet meer weg te denken zijn.

img_0770

img_0758

Van Jenny kreeg ik een aantal items mee om aan jullie te laten zien. Het is altijd leuk om een beetje een idee te krijgen wat er zoal te vinden is, toch? Alle kettinkjes komen uit de Mesmerizing Minimal collectie. Het zijn allemaal ‘shorties’ wat betekent dat het kettinkjes zijn van ongeveer 40 – 45 cm lang. Prachtig op een hooggesloten top of juist op een lager uitgesneden bloesje. De kettinkjes hierboven hebben allemaal een klein steentje wat het een tikkeltje speels maar toch ook modern maakt door de geometrische vormen. Like it!

img_0752

img_0733

Het meest fan ben ik van bovenstaande kettinkjes. De ‘echte’ minimalistische sieraden in het goud of zilver. Mijn favoriet is het Honeycomb model dat je helemaal rechts ziet. Hierover verschijnt gauw nog een aparte blogpost! Jenny vertelde dat ze deze kettinkjes veel verkoopt, ook omdat er regelmatig een verhaal bij zit. Het bootje past natuurlijk perfect bij Ameland en bij het Heartbeat model zit ook regelmatig een mooi of ontroerend verhaal.

img_0727

img_0747Ook de andere items die je op de foto ziet zijn te koop bij de Afslag. Zelf ben ik helemaal fan van de koperen sieradendoosjes en staat er daar zeker één van op mijn wishlist voor de december-maand. De prachtige sieraden zijn natuurlijk ook perfect voor de aankomende (feest)maanden. Als cadeautje voor in de zak of onder de boom. Of als cadeautje voor jezelf om te schitteren tijdens de vele feestjes in december!

De uitgebreide Jules Bean collectie is verkrijgbaar bij de Afslag op Ameland en in de Jules Bean webshop. De prijzen variëren, maar bovenstaande kettinkjes kosten zo rond de €30,- per stuk. 

x Lisanne 

samenwerking

3 thoughts on “Jules Bean bij de Afslag (Ameland)”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *