Nagellak

Golden Rose Jolly Jewels 115

banner

Toen ik vorige maand de eerste foto’s en berichten binnen kreeg over de Jolly Jewels begon ik letterlijk te stuiteren. Ik heb de afgelopen jaren aardig wat ‘bijzondere’ lak voorbij zien komen en vernieuwen wordt steeds moeilijker. Toch heeft Golden Rose het voor elkaar gekregen met deze juweeltjes! Wauw, wauw, wauw. Meteen zette ik er een paar hoog op mijn wishlist, maar voor ik ze zelf aan kon schaffen kreeg ik er drie cadeau voor mijn rijbewijs! Vandaag laat ik jullie de eerste zien!

De Jolly Jewels collectie bestaat in totaal uit 17 glitterlakjes. Deze nagellak weet het net even anders te doen dan alle andere glitterlakjes, en komen met uitvoeringen waarvan ik de meeste nog niet eerder gezien heb. De Jolly Jewels zijn over het algemeen lakjes die je op zich zelf kunt dragen en waar dus geen andere kleur lak onder hoeft.

Helaas hebben deze lakjes geen namen. Jammer, want ik vind dat deze pareltjes meer verdienen dan alleen een nummer! Vandaag laat ik jullie nummer 115 zien. Deze lak wordt ook wel vergeleken met de China Glaze It’s A Trap-Eze!  uit de Cirque du Soleil: Worlds Away-collectie. En inderdaad, ze lijken wel erg veel op elkaar!

IMG_2290

De Jolly Jewels zitten in een strak rechthoekig flesje. De structuur en kleur van de lak is goed zichtbaar.

IMG_2298

Het kwastje is standaard. Niks mis mee, helemaal bij glitterlak vind ik een dun kwastje prettig zodat je een beetje kan spelen met de positie van de glitters.

IMG_2295

Zoals je ziet is 115 een melkachtig witte lak met allerlei verschillende kleuren en groottes van glitters. Wit dekt over het algemeen slecht, dus ik ben zeer benieuwd naar de pigmentatie van deze lak!

IMG_2301

Dit is 115 na één laagje. Zoals je ziet dekt de witte lak inderdaad niet erg goed. Wel geeft de lak veel glitters af! Het doet me één beetje denken aan disco-dip van softijsjes! Ik vind de lak zeker niet lelijk zo, maar het mooiste is het natuurlijk als de witte lak goed tot zijn recht komt.

IMG_2304

Na een tweede laag is dit al veel beter. Door de witte lak wordt de eerste laag glitter wel iets slechter zichtbaar, maar dit vind ik persoonlijk wel een leuk effect geven.

IMG_2305

 

Na drie laagjes stopte ik. Ik ben tevreden! De witte lak is niet zó wit dat het er af spat, maar in combinatie met de felle glitters doet hij het zeker goed! Door de vele glitters is de lak wel wat bobbelig geworden, maar niet op een manier dat je overal achter blijft haken. Met een laagje topcoat is dit sowieso gauw verholpen!

Een goede topcoat er over heen dragen is sowieso een aanrader. Anders kan je na één dag echt al afscheid nemen van je mooie manicure. Met een topcoat bleef de lak bij mij 3 dagen mooi, daarna was het echt tijd om de lak er af te halen. En dit is, zoals bij de meeste glitterlakjes, geen leuk karwei maar wel te doen.

Ik ben zwaar fan van deze prachtige lak! Deze zul je dit voorjaar nog vaak op mijn nagels kunnen spotten, wauw! De komende tijd zullen jullie de andere twee juweeltjes ook nog voorbij zien komen.

Ben je al overtuigd en wil je deze graag  toevoegen aan je nagellakstash? Golden Rose is bij verschillende online webshops te krijgen voor €3,95 (mooie prijs!). Deze komt van de Miss Lipgloss Shop!

Wat vind jij van dit juweeltje? En ben jij ook zo’n fan van de Jolly Jewels?

17 thoughts on “Golden Rose Jolly Jewels 115”

  1. Oh ja ik ben fan! ;-)
    Wat een mooi lakje is dit, en het doet mij ook denken aan een softijsje met spikkels hihi. Jammer dat hij echt 3 laagjes moeten hebben voor een mooie dekking, maar het resultaat is dan ook wel super!

  2. Die glitters zien er erg gaaf uit!
    Ik was ook van plan om de Jolly Jewels aan te schaffen, maar heb uiteindelijk toch besloten om te sparen voor iets anders :-)

  3. Ja, ik ben ook fan van ze. Vooral nummers 109 en 116. Maar deze is ook erg mooi. Volgende keer zal ik het eens in combinatie met de peel off base coat proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *