Tag

Winter Tag

Johner Bildbyra AB+46 8 644 83 30info@johner.sesales@johner.se

De WinterTag kom je op vele (internationale) blogs tegen. Ik vond hem zo leuk en nam hem over. De winter is nog maar net echt begonnen, en ik ben er alweer zó klaar mee. Tien vragen met betrekking tot de winter (en ik haaaaat de winter). Have fun reading it!

1. Wat is je favoriete winterse nagellak?

Het liefst draag ik donkere kleuren in blauw en roodtinten. Een favoriet is Catrice ‘Marilyn & Me’ (links) en ‘Caught on the red carpet’. (rechts) Het leuke aan de winter en de feestdagen, vind ik dat je nét even wat over de top kan en mag gaan. In december zul je me dus ook veel met glittertopcoats en steentjes zien.

Ultimate Nail Lacquer 550 Marilyn & Me Ultimate Nail Lacquer 070 Caught On The Red Carpet

2. Wat is je favoriete winterse lipproduct?

In mijn tas vind je een hoop lippenbalsems en -glossjes. Altijd leuk, maar extra fijn met de gure wind en kou in de winter. Mijn favoriet is zeker de Blistex MedPlus lippenbalsem. Zeer fijn voor droge lippen, werkt super snel! Wat betreft lippenstift, hier ben ik niet zo van. Bij andere mensen vind ik het vaak super gaaf, maar zelf durf ik er (nog) niet echt mee rond te lopen. Een mooie gloss met een oudroze of rode kleur heeft dan mijn voorkeur.

3. Wat is je favoriete winterse geurkaars?

Ik ben dol op de geur van vanille. Dat zou ik het hele jaar door kunnen branden. Met de feestdagen vind ik geurtjes als kaneel en appel ook erg lekker. Hierbij krijg ik meteen de associatie met winter. Een lekkere geurkaars vind ik die van Brise (Apple Cinnamon). Helaas houdt mijn vriendin niet zo van geurkaarsen, dus hebben we op het moment geurstokjes staan van Bolsius in de geur kaneel. Deze verspreid een subtiele geur door het huis. De kaarsen van Bath & Bodyworks zou ik ook graag nog eens willen proberen. Mede door de aparte geuren en de goede verhalen die ik er over heb gehoord.

4. Wat is je favoriete winterse kledingstuk?

M’n mini Uggs. Ze zijn zó fout eigenlijk, maar mijn voeten blijven zo lekker warm in deze ‘snowboots’. Verder draag ik niet graag dikke truien of iets dergelijks. Je zult me veel zien in skinny of aangesloten broeken met laarsjes en een truitje. Maar in wol bijvoorbeeld zul je me niet zo snel zien lopen.

5.  Wat is je all time favoriete kerstfilm?

Poeh, lastig. Als ik aan kerst en films denk, denk ik aan Home Alone. Dan denk ik aan A Christmas Carol en aan The Polar Express. Laatst zag ik de ‘nieuwe’ versie (één van de vele) van A Christmas Carol. Dit was de animatiefilm en heel erg mooi gemaakt. The Polar Express vind ik ook een hele mooie film. Ik houd van animatiefilms.

 

6. Wat is je favoriete winterse drank?

Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar, rode wijn. Ik heb het echt moeten leren drinken, maar ik ben er nu dol op. Dit betekent niet dat ik elke rode wijn lekker vind, ik ben wel kieskeurig. De wijn moet niet té droog zijn. Het liefst heb ik een krachtige volle wijn met een milddroge afdronk. Gluhwein daarentegen vind ik absoluut niet lekker. Wat betreft warme dranken ben ik inmiddels een groot liefhebber van (goede) cappuccino.

7. Wat is je favoriete kersteten?

Lekker standaard, maar gourmetten vind ik altijd zo gezellig én lekker.

8. Wat is je meest gedragen winterse accessoire? 

Een shawl. Ik ben sowieso dol op shawls, maar in de kou ben ik er extra blij mee. Vooral tunnel- of infinityshawls vind ik erg leuk. Verder vind ik mutsen ook erg tof, maar die draag ik te weinig (in verband met m’n haar……).

9. Wat is je favoriete kerstdecoratie van dit jaar?

De kerstboom natuurlijk! Op het moment hangt hij vol met blauwe, zilvere en champagnekleurige ballen. Verder houden we het vrij simpel, wat lichtjes, kaarsjes en knuffeltjes hier en daar. Ook hebben we een zingende kersthond, en die is echt fantastisch. Ik vond een filmpje op YouTube van exact dezelfde hond.

10. Wat staat er boven aan je kerst wish list?

Kerst is inmiddels voorbij, maar wat hoog bovenaan mijn verlanglijstje staat is een goede kwastenset van bijvoorbeeld Sigma of Zoeva.

11. Wat zijn je plannen voor de kerstvakantie dit jaar?

We zitten midden in de kerstvakantie op het moment. De plannen zijn: werken. In de kerstvakantie komt er weer een hoop toerisme richting Ameland, dus dat betekent weer wat drukte op het werk. Ik werk deze twee weken zes dagen, maar heb daarna wel lekker 5 weken vakantie! Kerst heb ik lekker met mijn (schoon)familie gevierd.

 

Bedankt voor het lezen, en neem de tag vooral over wanneer je dit wilt!

x

Bronnen:

Catrice

Blistex

Brise

Uggs

Polar Express

2 thoughts on “Winter Tag”

 1. 1. Wat is je favoriete winterse nagellak?

  Geen, ik draag nooit nagellak. Vind het vreselijk voelen. En op m’n werk mag het ook niet. Zomers op m’n tenen vind ik het wel lek, maar in de winter zie je dat toch niet.

  2. Wat is je favoriete winterse lipproduct?

  Maakt niet veel uit. Gebruik het alleen bij zere en droge lippen. Labello met mint is fijn en heb nu nog een ander, geen idee wat voor merk maar ook met mint of munt oid. Ik hou niet van kleur, te vet en zoete smaakjes. Bah!

  3. Wat is je favoriete winterse geurkaars?

  Kaneel vind ik lekker ruiken, verder niks. Kan er niet goed tegen.

  4. Wat is je favoriete winterse kledingstuk?

  Mijn winterjas, anders is het zo koud buiten! En ik hou van hoodies maar ook in de zomer draag ik die..

  5. Wat is je all time favoriete kerstfilm?

  The sound of music en Annie of course! Als kind ‘als je begrijpt wat ik bedoel’

  6. Wat is je favoriete winterse drank?

  Ik heb niet een specifieke winter drank, maar ik hou erg van koffie, green ice tea en cocktails.

  7. Wat is je favoriete kersteten?

  Ik ga het liefst uit eten om vooral zelf niets te hoeven doen!

  8. Wat is je meest gedragen winterse accessoire?

  Ik draag niet veel winterse accessoires, maar als ik wat moet zeggen zal t m’n gele muts zijn! Maar ik heb een andere op het oog.

  9. Wat is je favoriete kerstdecoratie van dit jaar?

  Een gekregen kerststukje van goede vrienden!

  10. Wat staat er boven aan je kerst wishlist?

  MacBook pro!,

  11. Wat zijn je plannen voor de kerstvakantie dit jaar?

  Geen plannen, lekker thuis zijn met familie, vrienden, goede films, drankjes en hapjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *