Home

Home | Mix en match met verschillende stijlen

Alhoewel ons huis absoluut niet Pinterest- of Instagramwaardig is, interesseer ik me wel steeds meer in interieur. Ik mag graag mixen en matchen, verschillende dingen uitproberen en door te spelen met kleine dingen als accessoires. Mijn favoriete plekken in huis? Absoluut de stoel of bank aan het eind van een lange dag. Lekker met een dekentje, een kop thee, een goed boek of mijn laptop. Netflix aan, toastje erbij en binge-watchen maar! Het leuke is dat, wanneer je een mooie ‘basic’ inrichting hebt, je alle kanten op kunt wat betreft stijl. Zo kun je het aanpassen aan de laatste trends, het seizoen en de functie. Vandaag show ik je drie verschillende stijlen! 

Als uitgangspunt koos ik een basic bank die op allerlei mogelijke manier te combineren is, zodat je kunt zien dat je met verschillende accessoires echt verschillende stijlen kunt creëren. Zelf hebben we ook enige tijd een hoekbank gehad, dit vond ik serieus één van de fijnste banken. Je kan er heerlijk op liggen, tegen je geliefde aankruipen en er met het hele gezin op zitten.

schermafbeelding-2016-12-07-om-13-43-57

De zwart-wit trend blijft maar terugkomen en zelf vind ik ‘m nog steeds erg tof. Het minimalistische gevoel, clean en strak. Absoluut niet geschikt met kleine kinderen, dus deze trend zal voorlopig ons huis voorbij gaan. De hoekbank kun je leuk oppimpen met minimalistische kussens, een lekker plaid – onmisbaar als je het mij vraagt – en bijzettafels zodat je je drankje in de buurt kunt houden. Love it!

Ik ben en blijf dol op koper en het liefst zou ik deze combineren met mooie rozige details. Lekker op de bank met koffie en een boek tijdens een regenachtige dag als vandaag (of is het bij jullie wel mooi?). Een toffe vintage vitrinekast met daarin mijn Blond Amsterdam verzameling lijkt me ook altijd nog mooi. Met kleine kinderhandjes alleen niet zo heer praktisch. :’) De mooie ijsblauwe kleur van de hoekbank matcht perfect met de tinten, vind je niet?

schermafbeelding-2016-12-07-om-14-24-17

Voor workaholics als ik, is bovenstaande stijl perfect. Ik mag graag ‘s avonds op de bank nog even werken. Zo zit ik ‘gezellig’ bij de vrouw maar kan ik ondertussen nog wat kleine dingen doen voor werk, studie of mijn blog. De bijzettafel die je zo aan je hoekbank schuift is ideaal, je kunt tijdens het werken je thee (of wijntje) bij de hand houden en hoef je nergens heen. Een lekkere geurkaars zoals deze van Lily Flame er bij aan, een warm kleedje bij de hand en werken maar!

Zoals je ziet kun je gemakkelijk met de juiste accessoires en aanpassingen je bank omtoveren tot iets ‘nieuws’. Ik mag dit altijd graag doen aangezien ik van verandering houd. Het is dan net alsof je ineens weer een nieuwe inrichting hebt, met alleen een paar kleine veranderingen!

 

13 thoughts on “Home | Mix en match met verschillende stijlen”

  1. Wij zijn nu ook overgestapt op een hoekzetel 😊 super handig. Zelf hou ik ook enorm van kopere accentje. Ben mijn huis nu ook aan het inrichten, en het is niet altijd even makkelijk. 😊 veel keuze, haha

  2. Fijn! Ik vind alle stijlen wel mooi! Zelf heb ik wel leuke kastjes of items op mijn slaapkamer, maar het is er zo donker en dan valt het niet op hoe leuk die spulletjes zijn.

  3. Ik ben op zoek naar een nieuwe inrichting voor mijn woonkamer. Ik wil nu eindelijk ook eens een hoekbank, eindelijk wel…. ik ben de kringloopdingen beu en wil voor iets deftig gaan, liefst ook met ene longchair die nog alsopbergruimte kan dienen ook( dektentjes enzo!)

    bedankt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *