Persoonlijk

Het is een irritatiefactortje! #1

irritatiefactortje

Natuurlijk sta ik het liefst stil bij alle dingen die mij blij maken, maar ook irriteer ik me aan dingen. Redelijk vaak zelfs… En hey, eerlijk is eerlijk. Hoe fijn is het om dat af en toe ook eens lekker van je afschrijven. Dus bij deze. Omdat ik zelden bloggers kan ontmoeten op persevents door dat stomme water, toeristen Oost Indisch doof lijken te zijn voor fietsbellen, de was nooit klaar is en mijn zwarte broeken nooit mooi zwart blijven. èèèèèèèt is een irritatiefactortje. (Aldus Jochem Meyer)

Dus.

Dat lucht op.

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

En nu jij!

18 thoughts on “Het is een irritatiefactortje! #1”

 1. Mijn grootste irritatiemoment bleek de afgelopen week te zijn, dat de intercom en de deurbel het niet deden, er niemand van mijn buren thuis bleek te zijn en ik een pakketje verwachtte waar getekend voor moest worden..Uiteindelijk ben ik het pakketje af wezen halen en wat denk je toen ik thuis kwam? Er was een monteur langs geweest voor de intercom, maar er was niemand thuis…grrr dat vind ik irritant!
  Petra onlangs geplaatst…Cattier Paris, Whitening tandpasta met Souak extract..My Profile

 2. “Leuk” om ook eens dit te lezen in plaats van al die lichtpuntjes. Ik begon mezelf al een ongelofelijke zeurkous te vinden, haha!!
  Wat ik vreselijk vind is dat wanneer mijn make-up perfect zit, ik sowieso knoei met mijn mascara.
  Of wanneer ik nog een treinkaartje moet kopen en de automaten (weer maar eens) niet werken en de dame voor mij alle treinuren voor de rest van het jaar toch graag nog zou weten en ik als gevolg mijn trein zie aankomen en ook weer zie wegrijden…
  AAAAAARGH!! Haha!!

 3. Hahaha, leuk om te lezen. Leuk in elkaar gezet ook! Het wachten op ebay pakketjes is echt schandalig ja, maar hey – je moet er iets voor over hebben. Maar alsnog irritant, haha!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge