Beauty

Hema | Chalky Eyeshaders

IMG_4451

Grote potloden voor ogen en lippen kom je steeds meer tegen. Onlangs reviewde ik twee paar van Eyes Lips Face, welke erg goed bevielen. Hema sluit de laatste tijd naadloos aan op de nieuwste trends en kon natuurlijk niet achterblijven. Dit voorjaar introduceerde Hema vijf jumbo oogpotloden genaamd ‘Chalky Eyeshader’. Ik nam de blauwe en koraalkleurige mee en ging er mee aan de slag!

IMG_4456

IMG_4455

De potloden zijn vrij dik. Ik vind ze persoonlijk erg mooi en een toffe uitstraling hebben door de gehele matte huls. De oogpotloden worden beschermd met een doorzichtige dop die goed sluit en goed blijft zitten.

IMG_4457

De potloodjes zijn onwijs zacht en romig. Er komt erg veel kleur vanaf, wauw! Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik lang heb nagedacht hóe ik deze oogpotloden aan zou gaan brengen. Ik weet dat je ze kunt gebruiken als basis over het gehele ooglid, maar zelf vind ik dit voor een alledaagse look een beetje té. De potloden blijken ook erg geschikt voor het gebruik op je waterlijn, en dus besloot ik daarmee mijn ooglook wat op te pimpen.

1

2

3

Met mijn 88 palette maakte ik een subtiele blauw/mintgroene look en bracht ik de blauwe eyechalker op mijn waterlijn aan. Dit is niet echt wat voor mij, maar vind ik eigenlijk best tof staan. Ik ben verrast over hoe lang het blijft zitten. Echt waterproof zijn ze namelijk niet, maar een paar uur blijft dit potlood erg goed op je waterlijn zitten. Ga je ‘s avonds naar een feestje, dan zou ik het wel eventjes bij werken. De eyechalkers zijn ook erg geschikt om je gehele oog mee te omlijnen of uit te blenden in bijvoorbeeld je crease. De potloden zijn romig, maar niet té romig dat ze alle kanten op glijden. Deze potloodjes zijn echte budgettoppers!

De Hema Eyechalkers zijn verkrijgbaar in blauw, oranje, groen, geel en paars voor €3,- per stuk!

13 thoughts on “Hema | Chalky Eyeshaders”

    1. Ik heb ze toevallig gisteren gebruikt voor de make-up voor een musical en ja, ze blijven aardig goed zitten! Was er erg verbaast over zelfs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *