Lifestyle

Fijne YouTubers.

youtube-logo-hi-res2

Sinds ik een paar jaar geleden een hele nieuwe wereld wat ‘abonnementen’ heet ontdekte op YouTube, kun je mij hier dagelijks vinden. Op sommige momenten kijk ik zelfs liever YouTube dan tv. Op YouTube bepaal ik zelf wat ik kijk en wanneer. Op het moment zijn er tegen de 100 YouTubers waar ik op geabonneerd ben (ik kijk lang niet alles), en ik wilde er graag een paar met jullie delen!

Allereerst, hoe abonneer je? Maak een YouTube account aan en zorg dat je ingelogd bent. Wanneer je een filmpje van iemand kijkt waarvan je denkt: hé, van die persoon wil ik wel graag meer video’s zien, staat er boven de video (op je pc) of onder de video(op je telefoon of tablet) de knop ‘abonneer’. Wanneer je hier op klikt, zullen alle video’s die deze gebruiker upload automatisch in je abonnementbox op de site verschijnen. Je kunt zelf een emailnotificatie instellen zodat je een mail binnenkrijgt zodra deze persoon wat heeft geüpload.

Mijn favoriete YouTubers of YouTube filmpjes:

Beauty/Vlogs:

Allereerst Teske van Teskuh.nl. Zij heeft drie accounts op YouTube: GoodXNightmare, MyLovebugLife en Teske. Ik hou van Teske omdat ze zo heerlijk haar zelf is, persoonlijk is en ook nog eens hartstikke gek. Door haar ben ik een ware YouTube Addict geworden! Als je houdt van beauty, lifestyle en andere random video’s moet je zeker haar site en/of haar YouTube kanalen even checken.

Dan MichellePhan. Deze vrouw maakt video in het Engels over voornamelijk beauty en fashion gerelateerde dingen. Super toffe tutorials en de video’s zijn erg goed in elkaar gezet. Super fijn en leuk om naar te kijken!

Als laatste in deze categorie Bethany Mota. Wederom een Engelse YouTuber. Maakt leuke vermakelijke filmpjes. Leuk in elkaar gezet en spatten uit elkaar van energie.

Sketches/Comedie:

Eén van mijn favoriete YouTubers is Jenna Marbles. Elke week kijk ik echt uit naar haar filmpjes, hoe wel het op het moment iets rustiger is op haar kanaal. Jenna maakt video’s waarin ze haar mening geeft of sketches maakt over een bepaald onderwerp. Je moet er wel van houden. Ze is aardig druk, soms best een beetje hard en kort door de bocht. Ze zegt dingen die andere mensen wél denken, maar niet altijd durven te zeggen. Het is wel handig als je een beetje Engels verstaat, anders vergaat de boodschap natuurlijk. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=dp-AxFdUe4A

Muziek:

TripleTreatAnna is een beetje een zoetsappige ‘School Of The Arts’ studente in Amerika, maar wat ze doet vind ik vaak wel heel erg gaaf. Ze heeft een dijk van een stem en maakt liedjes net even anders. (Let op: Ik zei zoetsappig;) )

Mijn favoriete tv-serie is Glee. Glee heeft een eigen YouTube kanaal waar vaak een paar dagen van te voren al beelden van de komende aflevering of extra’s op te zien zijn. Verder zetten ze er na de tijd vaak alle liedjes op, die in afgelopen aflevering voorkwamen. Ik hou gewoon van Glee.

https://www.youtube.com/watch?v=AoccmrRGtus

Walk off the Earth werd in één klap bekend toen ze hun eigen versie op ‘Somebody that I used to know’ van Gotye maakten. Je weet wel, vijf personen rond om één gitaar, en het klonk nog goed ook! Ik vind niet alles wat ze maken leuk, maar sommige dingen zijn echt geniaal.

Maddi Jane is een 15 jarig meisje met een dijk van een stem. Is aardig aan de weg aan het timmeren, en dat snap ik, want ze is heerlijk om naar te luisteren.

Dat was hem voor deze keer, veel kijk plezier!

x

Kijk jij ook wel eens YouTube filmpjes op de manier waarop je ook series kijkt? Op welke YouTubers ben jij geabonneerd?

7 thoughts on “Fijne YouTubers.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *