Fashion

Fashion by Dionne | OOTD ♥ Pretty Maastricht

Door Dionne – Vorige week bezocht ik samen met mijn vriend het mooie Maastricht. Wat is het toch altijd weer fijn om in het Maastricht te zijn. Ik heb er tot mijn 18e gewoond en ben in de buurt opgegroeid. Daarnaast heb ik heel wat jaartjes in een kledingwinkel in Maastricht gewerkt. Ik vond het altijd al een heerlijke stad, maar sinds ik verhuisd ben naar de Randstad en meer in Amsterdam ben dan in Maastricht is het zo fijn om weer in je eigen, vertrouwde stad te zijn. Maastricht is zo’n mooie, oude en sfeervolle stad waar ik gewoon Limburgs kan praten en niemand opkijkt omdat ik een zachte ‘G’ heb. Dat is in Amsterdam wel anders. Ook al woon ik alweer bijna 4 jaar boven de rivieren, je hoort mijn zachte ‘G’ nog steeds en ik denk niet dat ik die ooit verlies. Mijn vriend is Limburgs, net als de familie van mijn vriend en mijn eigen familie. Daardoor praat ik nog veel Limburgs.

Pretty Maastricht

Deze outfit foto’s zijn gemaakt in het mooie stadspark van Maastricht. Het is volop herfst, dat levert altijd een mooie foto’s op. Ik heb geprobeerd om actie foto te maken terwijl ik de bladeren in de lucht schop. Alleen zien die foto’s er op een of andere manier heel houterig uit, daardoor zal ik ze jullie besparen. 

Ik draag mijn nieuwe rokje van Costes. Ik kocht hem in de sale voor €20,-. Het rokje heeft een schattig patroontje en op de achterkant heeft hij een rits. Ik vond het wel leuk om dit rokje te combineren met een blouse, zodat de outfit niet te tuttig wordt door het rokje. Ik heb de blouse aan de voorkant nonchalant in mijn rokje geduwd. Ik duw steeds vaker mijn trui of blouse in mijn broek of rokje voor een nonchalante look. Ik draag mijn favoriete statement ketting van dit moment. Als laatste draag ik mijn favoriete laarzen uit Milaan. Ik kocht ze twee jaar geleden en draag ze nog steeds heel graag.

Ketting: Forever21
Blouse: C&A
Rok: Costes
Panty: HEMA
Schoenen: Bata

Wat vind je van mijn outfit?

Liefs,
Dionne
Diolifestyle.nl

Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

3 thoughts on “Fashion by Dionne | OOTD ♥ Pretty Maastricht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *