Fashion

Fashion by Dionne | OOTD ♥ Golden Necklace

Door DionneAmersfoort heeft veel mooie plekjes om outfit foto’s te maken. Deze keer maakten we outfit foto’s aan het eind van de dag langs de spoorlijn. Zelf vind ik de lichtval erg mooi. Op de achtergrond zie je nog mooi de zon op de gebouwen schijnen.

Golden Necklace
Ik combineerde mijn gestreepte rokje die ik al een hele tijd heb, maar nog nooit gedragen had, met mijn donkerblauwe fluffy trui. Lekker warm en oversized. Ik heb de trui nonchalant in het rokje gestoken. Omdat ik de trui alleen te koud vond, draag ik nog een zwart jasje er overheen. Om de outfit compleet te maken draag ik een statement ketting met gouden details.

Jasje: H&M
Trui: Only

Rok: Only
Ketting: Guts & Gusto
Panty: H&M
Schoenen: Ziengs 
Wat vind je van mijn outfit?

Liefs, Dionne
Diolifestyle

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

5 thoughts on “Fashion by Dionne | OOTD ♥ Golden Necklace”

 1. Hee,
  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award!
  Op mijn blog staat uitgelegd wat het is en hoe het werkt. http://lisannelovelife.nl
  Ik heb op mijn blog 11 vragen staan die je mag (hoeft niet) beantwoorden en daarna kun je zelf 11 andere leuke blogs nomineren en ze ook 11 vragen stellen :)
  Have fun,
  Lisanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *