Nagellak

Essie | Sable Collar

IMG_1074

Tijdens mijn jurkenjacht kon ik het natuurlijk niet laten om ook nog even de Etos binnen te wandelen. Zo af en toe trakteer ik mijzelf op een mooie Essie (het blijft een cadeautje). Dit maal viel mijn oog op Sable Collar. Een prachtige lak welke ik al vaker in mijn handen had gehad. Op dat moment bleek er ook nog een leuke airmiles actie te zijn. Mijn moeder rekende de Essie af met haar airmiles pas en zo had ik ineens een prachtige Essie, voor niks! Vandaag show ik ‘m!

IMG_1071 IMG_1075

Sable Collar komt uit de wintercollectie van afgelopen jaar. Het is een prachtige kleur met vele gezichten. In eerste instantie lijkt het een roodbruine kleur. Een perfect classy kleur die helemaal aansluit bij de winter.

IMG_1078

Als je goed kijkt zie je ook dat de lak wat gemarmerd is. Hij heeft allerlei verschillende kleuren en shimmers in zich. Prachtig!

IMG_1147 IMG_1155

Na één laagje laat Sable Collar een beetje een rare kleur achter. Hij dekt niet en oogt zelfs een beetje vies. Maar, we weten inmiddels dat we bij Essie mag mogen oordelen na het tweede laagje. En ja hoor, ook bij deze lak is dat raak. Na het tweede laagje is Sable Collar perfect dekkend.

IMG_1160 IMG_1167

De lak lakt prettig en droogt snel. Het tweede laagje kan je makkelijk na een minuut of vijf aanbrengen. De glans die de lak heeft als hij droog is, is ook prachtig. De kleur is apart en inderdaad veelzijdig. Een bordeaxrode kleur met bruin en plum. De lichtrode shimmers geven de lak nét even wat extra’s. Super mooi!

IMG_1149

IMG_1163

De lak is perfect voor het najaar, maar is ook uitermate geschikt als ‘classy’ touch tijdens een feestje of etentje. Een prachtige donkere klassieke kleur die net even anders is. De houdbaarheid is goed, maar doordat hij vrij donker is, valt tipwear wel wat sneller op.

Essie Sable Collar is nog verkrijgbaar bij Etos en DA met een Essie-schap. Hij hoort bij de wintercollectie, dus zal niet heel lang meer te koop zijn. De lak is ook te koop op Wehkamp en kost rond de €10,-.

18 thoughts on “Essie | Sable Collar”

  1. Ik zou deze kleur zo nooit uit het schap hebben genomen. Maar na deze swatches te hebben gezien is het toch echt wel een mooi kleurtje! Zo kan je maar zien hoe je je kunt vergissen in kleuren. ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *