Nagellak

Essie | Naughty Nautical

IMG_5647

De blikvanger van de Naughty Nautical is het gelijknamige zeegroene lakje, wederom met glitters. Dit was de lak die ik als eerste in mijn bezit had en inmiddels al meerdere keren gedragen heb. Mijn ervaring ermee lees je na de klik!

IMG_5649

Naughty Nautical vind ik persoonlijk een van de mooiste lakken uit de zomercollectie. Ik hou van deze kleur en de toevoeging van de zilveren glitters (foto hieronder) vind ik een leuke toevoeging. Ik heb al eens eerder zo’n kleur besteld bij ELF, maar die viel helaas wat tegen.

IMG_5676

IMG_5654

Let’s swatch!

IMG_5657

Voor zo’n ‘donkere’ kleur dekt Naughty Nautical niet zo heel goed. Ook vind ik de dekking wat oneven.

IMG_5671

IMG_5673

Na twee dunne laagjes maakt Naughty Nautical het helemaal goed! De lak is zeegroen, een super mooie kleur. De glitters geven de lak een leuk effect en de glans vind ik prachtig!

IMG_5675

Ik gebruikte Naughty Nautical als basis bij de Madnes nailart en deze bleef 5 dagen zitten. Hierbij gebruikte ik wel een topcoat. Na 5 dagen verwijderde ik de lak, omdat ik er een beetje op uitgekeken was. De lak blijft dus goed zitten en droogt (net als de andere Essie lakjes) vrij snel. Ideaal dus!

IMG_5648

Wederom een goede vangst van Essie! Overtuigd? Haal Naughty Nautical dan bij de drogisterijen met een Essie-schap voor €9,99 of bestel de lak simpel en snel via Bol!

22 thoughts on “Essie | Naughty Nautical”

  1. Het is een supergaaf kleurtje, het stainde alleen onwijs bij mij. Wel eigen schuld, dikke bult, want ik had geen basecoat opgedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *