Nagellak

Essie | Full Steam Ahead

IMG_5660

Ship ahoy! Full Steam Ahead!  Vandaag heb ik alweer het laatste Essie lakje uit de Naughty Nautical collectie voor jullie. Stuk voor stuk hebben ze mijn hart gestolen. Benieuwd of ook deze een plekje krijgt? Lees gauw verder!

IMG_5665

Full Steam Ahead is natuurlijk een naam die perfect past bij het Nautical thema van Essie.

IMG_5667

De kleur is een beetje lila met bijna een grijzige ondertoon. Ook hier zijn de shimmers weer duidelijk aanwezig en hebben we natuurlijk de bekende Essie kwast!

IMG_5679

Ay, wat waterig! Oeps, deze Essie lak dekt niet zoals we van Essie gewend zijn! – Mijn middelvinger is trouwens niet vies ofzo, maar er zit gewoon een heerlijke schaafwond op. ;) –

IMG_5682

IMG_5687

IMG_5690

Essie doet met Full Steam Ahead iets wat Essie niet vaak doet… Pas dekken in drie laagjes. Nu moet ik zeggen dat ik altijd vrij dunne laagjes lak, maar twee laagjes is eigenlijk altijd voldoende bij Essie. Helaas gaat Full Steam Ahead tegen de stroom in en dekt hij pas na drie. Dit doet overigens niks af aan de schoonheid van de lak. Hoewel hij, net als Sunday Funday, wat wateriger is als de rest, lakt hij erg prettig en brengt hij heel mooi aan. De kleur vind ik erg mooi en geeft en net iets anders dan de rest. De meeste kleurtjes zijn helder en fel, maar Full Steam Ahead is wat zachter en ‘grijzer’. Ook hier vind ik de shimmers weer mooi tot hun recht komen.

IMG_5662

Ja, Full Steam Ahead sluit, ondanks de wat slechtere dekking, de Nautical serie mooi af. Ook van deze kleur ben ik fan. Ik denk dat deze kleur namelijk ook perfect is in de winter, gezien de wat koele ondertoon.

Haal Full Steam Ahead voor €9,99 bij de drogist met een Essie schap of bestel de lak bijvoorbeeld bij Bol!

13 thoughts on “Essie | Full Steam Ahead”

  1. Heel mooi kleurtje met die shimmers zo!
    Als het zo’n toffe kleur is vind ik het niet echt een probleem als je 3 laagjes nodig hebt :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *