Nagellak

Essence | 173 Over the rainbow

IMG_0288

Essence begint het steeds beter te doen wat betreft nagellak, als je het mij vraagt. Eigenlijk skipte ik de nagellak altijd, maar de laatste tijd kom ik steeds meer leuke kleurtjes tegen. Zo ook dit aparte lakje Over The Rainbow. In eerste instantie ‘niet helemaal mijn ding’, maar hey, zo af en toe moet je wat nieuws proberen, toch?

IMG_0285 Untitled-2

De lak is een beetje lavendelblauw. Metallic, een tikkeltje duo chrome. Lastig te omschrijven, picture says it all. ;)

IMG_0290

De kwastjes van Essence vind ik altijd erg prettig. Stevig, breed genoeg en rond afgesneden. Dit maakt het lakken altijd nét iets fijner.

IMG_0336 IMG_0328 IMG_0326

Over The Rainbow dekt in twee laagjes en glans prachtig in het zonlicht. De kleur is zachtblauw, maar wanneer er licht opvalt komen er ook turquoise en lila tinten tevoorschijn. Hoewel de lak metallic is, lakt hij gelukkig niet streperig. Prachtig in het zonnetje, een perfect kleur dus voor deze zomer.

Untitled-1 IMG_0329

De lak dekt prima, heeft een prettige substantie en een fijn kwastje. Wel is de droogtijd wat langer dan gemiddeld en zul je een topcoat nodig hebben om de lak langer dan twee dagen te kunnen dragen. Maar, het is een prachtige lak, zeker voor deze zomer. Een aparte metallic finish, wat eigenlijk niet zo’n mijn ding is. Toch zorgt de kleurencombi ervoor dat dit lakje stiekem mijn hart een beetje gestolen heeft. Love it!

Essence Over The Rainbow is verkrijgbaar bij Kruidvat met een Essence schap voor €1,69 (8 ml) per stuk.

handtekening

9 thoughts on “Essence | 173 Over the rainbow”

    1. Ik doe dat met behulp van Photoshop CS6! Via YouTube zijn wel tutorials te vinden. Zoek op ‘Making Gifs with Photoshop’, meestal vind je dan wel iets. :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *