Beauty

EOTD | Urban Decay Naked 3

banner

Deze week liet ik jullie mijn nieuwe Urban Decay Naked 3 Replica palette zien. Normaal gesproken plaats ik eigenlijk nooit een review zonder een ooglook omdat een product veelbelovend lijkt te zijn, maar uiteindelijk niet helemaal blijkt te werken. Toch kon ik niet wachten en plaatste alvast mijn eerste indruk online. Vandaag maakte ik er een ooglook mee!

Zoals je woensdag kon zien, zijn eigenlijk bijna alle oogschaduws goed gepigmenteerd. De glanzende wat beter dan de matte, maar toch was het palette prima te doen. Eigenlijk werkte de oogschaduws hetzelfde bij het maken van de ooglook. De ene oogschaduw pakte wat beter dan de ander, maar uiteindelijk maakte ik er een prima alledaagse look mee.

collage

Deze look maakte ik op een doodnormale werkdag. Naked palettes zijn uitermate geschikt voor alledaagse looks, maar met de wat donkerdere kleuren kun je er ook prima een wat zwaardere ‘avond’ look mee creëren.

Op mijn bewegend ooglid bracht dust aan. Ik ben altijd liefhebber van lichte kleurtjes op het bewegend ooglid, deze zorgen voor een fris effect. Over dust bracht ik een klein beetje trick aan voor een oranje/koper effect. In mijn crease gebruikte ik factory en daarover heen darkside. Laatstgenoemde bracht ik ook aan op mijn onderste wimperrand. Tot slot bracht ik strange aan op mijn wenkbrauwbot als matte highlighter.

De oogschaduws werken prima, al moeten sommige kleuren wel wat opgebouwd worden. Hiermee merk ik verschil met mijn originele Naked 2, waarbij de pigmentatie en hechting aan de huid duidelijk beter zijn. Vooralsnog is dit palette prima te doen en kun je er prachtige romantische naturelle looks mee maken.

Het Urban Decay Naked 3 palette (replica) is verkrijgbaar bij onder andere Buy In Coins voor €4,75. Voor het origineel betaal je écht voor de betere kwaliteit, maar dit kost je wel een zuinige €42,80.

handtekening

3 thoughts on “EOTD | Urban Decay Naked 3”

  1. Ik hou van deze replica’s. Voor mij zijn dit perfecte palettes, goed genoeg. En het scheelt niet een beetje…. Yep, voor mij ook geen “originelen”. ;-) Xx Mooie look gemaakt!

  2. Tjonge het ziet er wel erg mooi uit dit palette….Ik ben ook niet zo van de ” Real Thing”
    voor mij hoeft dat niet, maar gelukkig is niet iedereen op dat gebied hetzelfde!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *