Nagellak

E.L.F. Teal Blue Nail Polish

banner

In de Unboxing video van afgelopen woensdag kon je mijn ontvangen pakketje van Eyes Lips Face zien. Vandaag laat ik jullie kennis maken met het eerste product, de nagellak genaamd ‘Teal Blue’. Benieuwd? Kijk dan zeker even verder!

Eyes Lips Face is een jong merk wat oorspronkelijk uit New York komt. Het bestaat sinds 2004 en is in korte tijd zeer populair geworden. Dit komt mede door de kwalitatief goede producten voor weinig geld. Eyes Lips Face, vaak afgekort als ELF, verkoopt make-up, skin-care, kwasten, nagellak en wordt doorgaans verdeeld in drie lijnen:

  • De ELF lijn: De ‘budget’lijn van ELF, waar je voorheen alles kon kopen voor €1,-. Inmiddels zijn de prijzen iets hoger geworden, maar nog steeds zéér budgetproof.
  • De Mineral lijn: Deze lijn bestaat uitsluitend uit Minerale make-up. De prijzen liggen iets hoger dan de ELF lijn.
  • De Studio lijn: Dit is de ‘professionele’ lijn van ELF. De Studio lijn verkoopt wat uitgebreidere producten zoals Fixing Powder en HD Powder.

Al een paar jaar geleden bestelde ik iets bij ELF en ik was hier zeer enthousiast over. Ik zweer bij de HD-Powder en ook de primer vind ik erg fijn. Nagellak van ELF had ik alleen nog nooit besteld. En daar moest verandering in komen!

 

IMG_1956

De lak zit verpakt in een doosje. Niet super mooi, wel handig, zo heb je minder kans op beschadigingen bij het versturen! Op de verpakking staat wat informatie en achterop staan de ingrediënten.

IMG_1960

Het flesje ziet er prima uit en is groter dan ik verwacht had! De dop is stevig, maar vind ik niet erg mooi. Maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak1

IMG_1965

Het kwastje is standaard. Steeds meer zie je de dikke, rond afgesneden, kwastjes voor bij komen (zoals bij Catrice en Essence), maar Elf houdt het gewoon bij een simpel kwastje. Niks mis mee! De lak zelf oogt wat dun.

IMG_1966

En dat is hij ook. Dit zijn mijn nagels na één laagje. De lak dekt slecht na één laag, maar dat is niet onoverkomelijk natuurlijk.

IMG_1968

Na twee laagjes ziet het er al beter uit, maar tevreden ben ik nog niet. Zoals je ziet dekt de lak onregelmatig en ziet het er hier en daar nog niet zo mooi uit. Tijd voor een derde laagje!

IMG_1971

En dit is het resultaat na een derde laag! De kleur vind ik erg mooi en zeer geschikt voor het voorjaar! Ik had verwacht dat de kleur iets meer naar blauw zou neigen, maar dat is niet zo. De lak is wel wat aan de waterige kant waardoor hij slecht en oneffen dekt. Dat is zeker jammer!

IMG_1972

Als je goed kijkt, zie je dat er wat neongroen/gele strepen door de lak lopen. Alsof de lak op die plekken wat verdund is. Goed schudden is dus handig. De lak blijft 2 tot 3 dagen zitten en droogt vrij snel.

ELF, ik weet het niet zo goed… Normaal ben ik weg van jullie producten! De lak is mooi, de kleur is mooi, het kwastje is prettig… Maar omdat de lak zo slecht dekt, is het toch wel een beetje een domper. Je betaal voor dit flesje van 10 ml €2,50. Eerder waren de lakjes maar €1,-, maar nu ze de prijs zo verhoogd hebben zou ik persoonlijk toch eerder gaan voor bijvoorbeeld een Catrice of Essence nagellak. Deze liggen in de zelfde prijsklasse en zijn kwalitatief beter (in vergelijken tot Teal Blue).

Geïnteresseerd in de nagellak van Eyes Lips Face? Kijk dan even in hun webshop. Ze verkopen namelijk prachtige dingen!

Was jij al bekend met de nagellak van ELF? En wat zijn jouw ervaringen er mee?

9 thoughts on “E.L.F. Teal Blue Nail Polish”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *