Beauty

Colour Mania Hairshadow | Pink Flamingo

IMG_5428

Eén van de trends op het bied van haarstyling is gekleurde lokken of het bekende dip-dye effect met een knallende kleur. Lokken alsof je met je haren in een pot met gekleurde vloeistof hebt gehangen. In de box van John Beerens zat een Colour Mania, een hair shadow. Een soort krijtachtig poeder om je haar tijdelijk te voorzien van een leuk kleurtje. Vandaag laat ik jullie twee manieren zien hoe je de Colour Mania kan gebruiken.

IMG_5425

IMG_5431

De Colour Mania komt ik een doosje waarop aan de zijkant de naam vermeld staat. Ik heb de kleur Pink Flamingo een fel roze kleur. Super gaaf!

IMG_5434

De structuur doet me een beetje denken aan oogschaduw alleen is het iets ‘korreliger’ en véél gepigmenteerder.

Omdat roze lokken niet echt wat voor mij zijn en de dochters van mijn vriendin, Dian (11 jaar) en Isa (10 jaar) het heel gaaf vonden, heb ik het bij hun geprobeerd.

Dian – Dip Dye effect

IMG_5583

Het aanbrengen gaat heel erg makkelijk. Je wrijft de onderkant van de lokken tussen je vingers en de poeder. Hierbij heb ik plastic handschoentjes aangedaan zodat ik niet onder de roze poeder kwam te zitten. Verder heb ik een handdoek over de schouders/stoel gelegd zodat niet alles roze werd.

IMG_5584

IMG_5585

Na dat je het hebt aangebracht lijken de lokken wat droog en is de poeder waarschijnlijk niet overal even ‘mooi’. Even door borstelen en het effect is al een stuk mooier.

IMG_5587

De kleur ‘verzegel’ je met haarlak of een stijltang. Ik heb beide gedaan zodat Dian’s mooie (dip-dye) jurkje niet roze werd. Na het stijlen is het effect het mooist en blijft het prima zitten! Dian is er helemaal blij mee!

3

2

1

Isa – Plukjes roze

IMG_5600

IMG_5582

Het aanbrengen van roze in de plukken werkt in principe hetzelfde. Hier pak je alleen de hele pluk mee door de roze poeder.

IMG_5603

Even door borstelen, stijlen en verzegelen met haarlak en klaar is Isa!

6

5

4

Het effect vind ik onwijs gaaf en stiekem vind ik die dip-dye toch wel heel erg tof!

IMG_5611

Na Isa en Dian is er al wel aardig wat pan te bekennen. Nu heb ik voor Dians haar wel aardig veel gebruikt.

IMG_5612

Verder is het schoonmaken van je stijltang na het stijlen ook wel handig. ;) Gelukkig is de poeder prima te verwijderen van huid, tafel of stijltang met een beetje water. Ook is de hairshadow niet schadelijk voor het haar en gewoon uit te wassen met shampoo. Heel erg handig voor een tijdelijke look en om te kijken wat jou het beste staat! Helemaal leuk!

De Colour Mania Hair Shadow is verkrijgbaar in 10 knallende kleuren voor €8,40 (4 gr) in de Beautywebshop van John Beerens.

20 thoughts on “Colour Mania Hairshadow | Pink Flamingo”

  1. Wat een ontzettend gaaf product! Het effect ziet er echt heel goed uit wanneer het uitgeborsteld en gestijld is, echt heel leuk. Vind het alleen wel een beetje jammer dat je het er gewoon zo uit kan wassen, wat in principe natuurlijk wel te verwachten was, maar dan nog. Het resultaat ben ik in ieder geval heel enthousiast over!

  2. Ik heb deze ook alleen dan in de kleur geel! Een heftige kleur, maar ik ben er ontzettend blij mee. Ik heb vorige week een dip-dye look gemaakt. Fijn dat je de kleur kunt verzegelen :-)

  3. Jaaa! Dit wil ik! Het is echt een lekker knap kleurtje! I like it! En als je het beu bent kan je het er gewoon uitwassen. Ja, van zo’n producten ben ik fan!

  4. Wat een gaaf product is dit toch! Mijn dochter gaat dit geweldig vinden!
    Ben alleen wel benieuwd of je het er wel écht helemaal uitwast met dat hele blond-witte haar?!

    1. Daar heb ik vandaag een antwoord op, haha. Er bleef na een keer wassen nog een hele lichtroze kleur over, maar daarna was het helemaal weg! En ze vonden het inderdaad geweldig, en een complimentjes dat ze kregen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *