Beauty

Catrice Limited Edition ‘Neo Geisha’

Catr_NeoGeisha_ExpressivEye_PackagingWhite_Front-thumb

In februari 2013 zal Catrice weer met een nieuwe Limited Edition komen! Deze zal in de maanden februari en maart te krijgen zijn en is geïnspireerd door de Geisha looks die op het moment heel populair zijn op de catwalk. Lees snel verder om te zien welke producten er tijdens deze LE verkocht zullen worden!

https://www.youtube.com/watch?v=t_OYrEHt_sg

NEO Geisha is een moderne interpretatie van de Geisha looks. De producten zijn een combinatie van Japanse facetten en Westerse invloeden.  De kleuren rood, donkerblauw en nude worden gecombineerd met intens groen, roze en paars; een combinatie van klassiek en modern.

Allereerst vier kleuren poederoogschaduwen in de kleuren 01 Japaneyese, 02 Discreet Artist, 03 Dance in Gion en 04 Planet Tokyo. Vooral het patroontje in de oogschaduws vind ik erg mooi. Van paars en groen houd ik niet zo, dus zou ik eerder voor de donkerblauwe en roze gaan.

Kohl Kajal in 01 Ultra Black is een diepzwarte kohl oogpotlood met een zachte textuur. Niet heel bijzonder lijkt mij. Wat wél bijzonder is, is dat het potlood in een punt uitloopt en daardoor te gebruiken is als traditioneel Japans haarspeld.

Zelfklevende eyeliners. Hier ben ik een beetje sceptisch over. We zagen deze zelfklevende liners laatst nog in een collectie van Sephora. Dit bleek een grote flop. Geen enkel oog is hetzelfde. Eyeliner opplakken lijkt me daarom ook geen succes. Het idee is grappig, de uitvoering moet nog blijken.

Lip- and cheel colour. Deze crémes beloven een fluweelachtige structuur met een matte finish voor lippen óf wangen. Aan te brengen met de vingertoppen of de speciale kwast die ook in deze collectie verkocht zal worden. Ben vooral benieuwd naar de rode en rozige kleur.

De kwast waarmee je je lippen makkelijk in kan kleuren. Ook te gebruiken dus voor bovenstaande lippencrèmes. Gemaakt van bamboo. Het design is erg schattig.

En dan het leukste, de nagellak! Vijf kleuren van naturel tot glimmend. Verkrijgbaar in de kleuren 01 Discreet Artist, 02 Picked Cherry Blossoms, 03 Madame Butterfly, 04 Dance in Gion en 05 Planet Tokyo. Drie van deze nagellakjes hebben dezelfde kleur en naam als de oogschaduws in deze limited collectie. Ik ben natuurlijk altijd benieuwd naar nieuwe kleurtjes en ik vind ze eigenlijk alle vijf wel tof! Vooral de eerste is een kleurtje waarvan ik er nog niet één heb in mijn stash!

In februari ligt deze collectie in de winkel. LE van Catrice zijn altijd snel op, dus wees er snel bij! Ik zal in ieder geval even neuzen en ook vast wat meenemen!

Wat vinden jullie van deze Limited Edition? Ren jij naar de winkel of valt het je wat tegen?

Alle afbeeldingen komen van de officiële Catrice site.

 

 

4 thoughts on “Catrice Limited Edition ‘Neo Geisha’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *