Winactie

Birthday winactie | Win een Sleek palette naar keuze! – GESLOTEN!

sleek palettes banner

Hoera voor mij! Vandaag word ik ‘alweer’ 25 jaar. Een halve Sarah, een kwart eeuw. Vijf-en-twinting… ‘Vroeger’ vond ik dat zo’n mooie leeftijd… En stiekem nog steeds, hihi. Vandaag ben ik lekker vrij en vier ik mijn verjaardag met vrienden en familie. Klein, maar wel gezellig. En jullie vieren mee vandaag. Op mijn verjaardag maak je namelijk kans op één Sleek iDivine palette naar keuze. Wie is er nou niet gek op Sleek?!

Sleek staat bekend om haar prachtige oogschaduwpalettes met verrassende kleuren, unieke combinaties en zeer goede kwaliteit. Een overzicht van de prachtige palettes van Sleek vind je hier. Mee doen? Lees dan even verder voor de voorwaarden.

sleek palettes

Wat moet je doen om kans te maken? (1 entry)

Volg You Nailed It via Bloglovin‘.
Like de You Nailed It Facebookpagina.
Laat een reactie achter waarin je verteld welk palette jij graag zou willen winnen. Vermeld hierin welke (extra) stappen je hebt gedaan om kans te maken en zorg er voor dat je een geldig email adres invult in het daarvoor bestemde vakje.

Extra kans maken?

Deel deze winactie openbaar met je vrienden op Facebook door middel van het knopje ‘delen’ onder aan deze post. (+ 1 entry)
Deel deze winactie openbaar met je volgers op Twitter door hier te klikken. (+ 1 entry)

Deze winactie loopt t/m 17 september en is open voor Nederlandse en Belgische deelnemers. Na de winactie kies ik een willekeurige winnaar. De winnaar ontvangt per email bericht!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

54 thoughts on “Birthday winactie | Win een Sleek palette naar keuze! – GESLOTEN!”

 1. Hey Lisanne, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik wens je een hele fijne dag. Ik doe graag mee met deze winactie omdat ik nog helemaal geen sleek palette in mijn bezit heb, lijkt me leuk. welke ik dan graag zou willen daar kom ik nog op terug…;-) XX Heb trouwens ALLES gedaan ook de extra kansen! ;-)
  Mandy onlangs geplaatst…NOTD: P.S. neon roze en paars (Primark)My Profile

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag, Natuurlijk doe ik heel graag mee aan deze actie en heb ik alle verplichte stapjes gedaan….ook volde ik je al op facebook en heb ik de post gedeeld door op de deel knop van facebook te drukken…tja eigenlijk is kiezen tussen al die mooie palettes die er zijn haast onmogelijk, maar op het moment gaat mijn voorkeur toch uit naar het “Arabian Nights” palette…hiervan heb ik echt zulke mooie dingen gezien op reviews, en deze is erg apart en intens….
  Dit is een heerlijke actie, om je verjaardag te vieren en ik hoop dat je een heel fijne dag hebt vandaag…
  groetjes Petra
  Petra onlangs geplaatst…Eerste Hulp bij Beginnende Misere…verkoudheid dus!My Profile

 3. GEFELICITEERD!:) Ik wens je een super fijne dag! :) geniet ervan!
  Super leuk! Vandaag zijn echt veel mensen die ik ken jarig ;)
  Ik doe ik gezellig mee! :D Als ik zou winnen zou ik voor het sunsetpalette gaan. :) (ik heb alle verplichte stappen gedaan :))

 4. Aaaah wat leuk om dit cadeautje weg te geven voor je verjaardag! Super gefeliciteerd met je verjaardag en geniet er lekker van met de kinderen en je vrouw! Het wordt een mooie dag, dus dat moet vast wel goed komen! En ja, wie wil er nu niet een Sleek palette winnen? Ikke wel in elk geval! Ik zou heel graag het Garden of Eden palette willen winnen omdat die natuurkleuren goed bij mijn ogen passen en ik nu al helemaal blij word als ik die mooie kleurtjes mag gaan uitproberen. Ik volgde je natuurlijk al via Bloglovin en Facebook en ik heb de winactie ook via Twitter gedeeld.

 5. Gefeliciteerd met je verjaardag. Inderdaad, een halve Sarah! :)
  Wat een fijne winactie zeg. Een sleek palette naar keuze, dat zou ik graag willen winnen. Ik heb alle verplichte dingen gedaan, op facebook heet ik Sara Naus. Verder heb ik de winactie ook via twitter gedeeld (lovelowbudget)
  Ik zou zelf heel graag het sleek storm palette willen winnen. Wat een beauty is dat!
  Sara onlangs geplaatst…Low budget koopje: e-Bay bufferkwastMy Profile

 6. JEEJ, vandaag jarig! Je zou je mooie sjaal moeten laten zien hier!
  Maar voor ik afdwaal: Van Harte Gefeliciteerd!!! :-D
  Doe graag mee met je winactie. Volg je via Bloglovin’ , facebook, twitter. Je winactie getweet! En ook gedeeld op mijn facebook, (Miriam Terveer).

  Moeilijk kiezen hoor!! Die ultra matte V2 trekt zeker mijn aandacht dus ik ga daar voor :-D

  Hele fijne verjaardag, wens je een top dag!!
  NailTalk onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 7. Van harte Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Een sleek palette staat nog steeds op mijn wenslijstje, het liefst de Sleek iDivine Storm palette.
  Ik doe dus graag mee en volg je op Bloglovin,Facebook (gedeeld) twitter (tweet geplaatst)

 8. 25 jaar! Van harte gefeliciteerd, en natuurlijk nog veeeele gezonde en gelukkige jaren toegewenst… En wie jarig is trakteert he hahah… Superleuk dat je een pallete weggeeft, ik doe graag mee! Ik ga ook voor de sleek ‘storm’ variant… Met oog op de herst natuurlijk he whahah….
  Groetjes ilse

 9. Ik ben echt grote fan van de sleek palette Oh So Special. Ik wil deze dan ook heel graag eens uitproberen :-)
  Ik volg je zowel op Facebook, Twitter als op Bloglovin. Ik heb je een tweet gestuurd en ook deze post een like gegeven.
  En happy birthday!

 10. Wat een ontzettend gave win actie! Zelf heb ik ook een keer een sleek palette naar keuze weg gegeven dus het lijkt me extra leuk om er zelf dan ook 1 te winnen :) Ik zou gaan voor Het sunset palette, prachtige kleuren!
  Ik heb alles gedaan om kans te maken, ook de extra stappen! :)
  Liefs Priscilla

 11. Heel erg gefeliciteerd met he verjaardag en een fijne avond nog.
  Heb alles gedaan wat er werd gevraagd, gedeeld, geliked ed eb hoop dat ik de Idivided Arabian Night zal winnen. Groeten , ook van Henk

 12. Gefeliciteerd!!
  Ik doe graag mee met de winactie want ik ben gek op Sleek! <3
  Ik zou graag het Storm palette willen winnen! Ga nu heel hard duimen.

  Liefs,

  Demi

 13. Gefeliciteerd met je verjaardag!! :) Geniet van je dag! En wat een gave winactie, ik doe graag mee :) Ik heb de verplichte dingen gedaan ( volgen op Bloglovin’ en Facebook pagina liken), heb dit bericht geliked op Bloglovin’ en heb de tweet gedaan en volg je op Twitter. Ik zou supergraag het Sleek Arabian Nights palette willen winnen!
  Kirsty onlangs geplaatst…Seven Sins of Beauty TagMy Profile

 14. Happy birthday, ik volg je over een paar dagen, maar ben nog niet toe aan een halve Sarah. Ik vind de au naturel heel mooi. Ik volg je op bloglovin en FB en heb het bericht op FB gedeeld.

 15. Ten eerste nog heel veel jaartjes! Ik ga al weer richting de 50 (het gaat zo snel) en kan al oude rot alleen maar adviseren om heel lang te genieten.
  Ik volg… (ben volgzaam type)…
  Heb ook getwittert @sandenova2you account. En doe mee voor de Sleek iDivine Ultra Matte V1 palette

  Nog een fijne verjaardag verder…
  Sonja onlangs geplaatst…Balea | Scheermesjes | BudgettipMy Profile

 16. Happy Birthday !! En wat lief dat je je verjaardag ook een beetje met ons deelt !

  Ik volg je allang via facebook :) dus dat hoef ik niet meer te doen hahah.
  Ik zou graag dit palette willen winnen : Sleek iDivine Ultra Matte V2 palette

  Liefs ! (En nog een hele fijne verjaardag)

 17. happy b-day!
  leuk dat je ons een kans op een cadeautje geeft!
  ik heb beide facebook stappen en bloglovin gedaan! mijn keuze van Sleek palet zou de vintage romance mee zijn. ik verwacht daar wel wat warme en zwoele looks mee te kunnen maken :)
  groetjes

 18. GELEICITEERD!X leuk dat je zo iets weggeeft aan een volger!:) ik doe heel graag mee :D lijkt me super leuk om hier een review van te schrijven op mijn blog (www.beautyloverx07.blogspot.com) en om er heel veel looks van te maken! Als ik win (wat bijna nooit voorkomt xD) wil ik graag het Oh so special pallet :D ik volg je op bloglovin en instagram ook heb ik je facebook pagina geliked <3 mijn email is sacharenkema@gmail.com -xxx- Sacha (beautyloverx07)!

 19. Alsnog van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee. Ik volg je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) en FB (melissa.vanstipdonkmaas). Gr. Melissa

 20. Hoera gefeliciteerd!
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie en hab alle actie’s gedaan die nodig zijn om kans te kunnen maken op een mooie palette Sleek iDivine Acid palette en ook alles voor de extra kansen.
  Op fb like je fb pagina en heb ik deze winactie geshared: Homemdapicturemania Sao Nonac
  Op twitter volg je waar ik deze winactie heb getweet etc..
  Op bl volg ik je en daar heb dit geliked: chucky1012

  Xoxo
  chucky1012 onlangs geplaatst…Woonaccesoires etc.My Profile

 21. Nog van harte gefeliciteerd! Ik heb je blog net ontdekt en ben nu al enthousiast! Natuurlijk doe ik graag mee, want ik heb nog geen sleek palette en die staat al zo lang op mijn wishlist. Arabian Nights vind ik echt heel mooi voor de herfst! Ik volg je op bloglovin en heb het bericht geliked! En ik heb het gedeeld op twitter! (eilish_94)
  Eilish onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 22. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, heel graag doe ik mee met deze fijne winactie. De Garden of Eden palette vind ik erg mooi.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb ook geliked en gedeeld.
  Groetjes Irene.

 23. Gefeliciteerd! Ik vond het al erg om 21 te worden, laat staan 25. Maar misschien went het wel, haha!

  Via Bloglovin’ en Facebook volgde ik je al. Ik doe graag mee voor het Ultra Matte V2 palette. Hij is zo mooi!

 24. Gefeliciteerd!! Ik volg je inmiddels op Bloglovin en op Facebook. De rest ga ik zo doen :-) Ik vind Garden of Eden de mooiste, al is au naturelle ook een favoriet.

 25. Wauw leuke winactie! Ik wil graag het au natural palette winnen. Ik vokgde je al overal en deel je winactie ook op fb en twitter. Groetjes, Sofie

 26. Wat een superleuke actie! Ik kende de palettes al uit mijn hoofd haha, maar ik wil heel graag deze winnen: Sleek iDivine Au Naturel palette
  Hij is zo mooi & naturel. Past bij elke vrouw.

 27. Happy Late B-day sweetheart! Super leuke win actie! Ik heb alle verplichte dingen gedaan en ik heb het gedeeld op Twitter ♥ En mijn favoriete palette is de ‘Oh So Special palette’
  Love

 28. Van harte gefeliciteerd! Ik heb al zovaak in de overweging gestaan om zo’n palette te kopen, maar ik probeer me te beheersen. Lees: student die veel te dure schoolboeken moet kopen. Ik zou ontzettend graag de Vintage Romance palette willen winnen!
  Liefs,

 29. Oeh op de valreep doe ik nog snel mee aan deze winactie! Ik zag dat bij je artikel Picture it hihi! Ik volg je al op Bloglovin’ en like je Facebook pagina met de naam Kirsten Ooms. Ook deelde ik deze winactie via Facebook onder dezelfde naam.
  Ik deelde je winactie via twitter: https://twitter.com/itruelyme/status/512129320169398273

  Wat betreft een Sleek palette, zou ik graag Sleep iDivine Au Naturel willen winnen. Prachtige kleuren heeft dat palette. <3

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

  Liefs, Kirsten
  Kirsten onlangs geplaatst…BioSilk Silk Therapy LiteMy Profile

 30. Nog van harte met je verjaardag ^^!
  Ik doe graag mee, want heb nog geen palette :). Ben zo’n 1,5 tot 2 jaar geleden begonnen met het volgen van (beauty)blogs en ben me in gaan lezen over foundations, oogschaduw paletten en mascara’s. Inmiddels heb ik er al veel over geleerd en ik weet dan ook dat de Sleek paletten een aanrader zijn!

  En daarom doe ik mee :) ik wil ook mooie looks maken! Sleek au naturel is wel wat voor mij denk ik ^_^
  Stephanie onlangs geplaatst…Throwback | Televisieprogramma’s uit de jaren ’90My Profile

  1. Beste Dhini,
   De winactie liep t/m 17 september, dus helaas is er al een winnares gekozen. Binnenkort volgt er wel weer een nieuwe winactie. Houd de blog dus in de gaten! ;)
   Liefs,
   Lisanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge