Beauty

BioMed | Peel Me Up, High Five & Pure Detox Mask

blogbanner

Winter is coming! En juist dan is het extra belangrijk dat je je huid goed verzorgt. Zelf ben ik altijd een beetje zoekende en kan ik niet altijd alles verdragen op mijn huid. Tot nu toe heb ik dan ook nog niet echt iets gevonden wat ik prettig vond werken. En toen was daar BioMed….

IMG_5807

BioMed is het leidende merk op gebied van biologische, medische huidverzorging. Het merk is klinisch en dermatologisch getest, 99% natuurlijk en zeer geschikt voor de gevoelige huid. Het bevalt geen parabenen, fenoxyethanol, natriumlaurethsulfaat, minerale oliën en is 100% dierproefvrij. Ik koos vier producten uit om uitgebreid te testen, waarvan Lushes Lashes (wimpergroei serum) nog uitgebreid wordt getest. De andere drie producten laat ik jullie vandaag zien!

IMG_5811

IMG_5820

Zie hier Peel Me Up, High Five en Pure Detox Mask! Ik was nog op zoek naar goede producten voor mijn gezicht en ook mijn handen konden wel een opkikker gebruiken. Zodoende koos ik voor een peeling, een masker en een handcrème en testte ik deze uitgebreid de afgelopen weken.

Peel Me Up – €14,99

IMG_5812

Regelmatig toegepaste peelings zijn onovertroffen gladheid makers. Ze verwijderen overtollig talg en dode huidcellen en voorzien de huid van voldoende vocht. Peel Me Up heeft zachte exfoliërende fruitzuren met waardevolle ananas- en papaya extracten. Deze enzym peeling is geschikt voor de gevoelige en roodheid-gevoelige huid, omdat er geen mechanische schurende deeltjes in zitten.

IMG_5813

IMG_5816

De peeling bevat twee belangrijke ingrediënten. Zo bevat het papaja-extract het enzym papaïne. Rijk aan aminozuren en enzymen, het verwijdert dode huidcellen en heeft een regenererende werking. De milde fruitzuren helpen de huid zachtjes te scrubben op een natuurlijke manier. Daarbij bevat de peeling ananas extract: ananas extract stimuleert de stofwisseling. Het ondersteunt de versoepeling van dode huidcellen door zijn enzymatische werking en kalmeert en stimuleert de microcirculatie.

peel me up

Heel wat beloftes dus. Deze peeling doet verrassend goed zijn werk! Ik ben gezegend met een vette (zeg maar rustig, super vette) huid en een talg reducerende peeling is dus nooit weg. Peel Me Up heeft een iets dunnere substantie dan wat ik van een peeling gewend ben. Het heeft een zachte crème achtige structuur zonder echte scrubdeeltjes. Eenmaal zacht in gemasseerd doet de peeling snel zijn werk. Een aangename tinteling geeft aan dat de peeling echt iets doet. Na 5 minuten was ik het met lauwwarm water van mijn gezicht en voelt mijn huid zacht en gevoed aan. ’s Ochtends ben ik een glimworm, maar dit is overduidelijk minder wanneer ik de avond ervoor deze peeling gebruikt heb. Ik ben fan!

High Five – €6,99

IMG_5836

Onze handen hebben het zwaar te verduren, afwasmiddel en handen wassen drogen de huid uit, omgevingsfactoren zoals regen, zon, wind en vooral koude temperaturen maken het ruw. High Five is een moisturizer voor ruwe, droge, doffe en beschadigde handen, verbetert de teint en heeft voedende, verstevigende en beschermende eigenschappen. Het absorbeert snel en laat geen vettige laag achter.

IMG_5838

IMG_5841

High Five bevat onder andere cacaoboter, arganolie, aloë vera, shea butter en Indinyl® CA LS 8998. Laatst genoemde ingrediënt wordt verkregen uit de zaden van de Indiase peulvrucht Cassia Angustifolia. Deze heeft met name een vochtinbrengende functie en heeft een gladmakend effect op de huid door hyaluronzuur.

high five

Dit zou een wondergoedje moeten wezen, gezien de ingrediënten. En eerlijk is eerlijk, ik denk dat dit de beste handcrème is die ik gehad heb. De crème is vet, maar niet te vet. Trekt super snel in, voedt zichtbaar en is een heerlijk middeltje voor droge en beschadigde handen. Ik merkte serieus na één keer gebruiken al verschil. Hij is echt heel erg fijn!

Pure Detox Mask – €14,99

IMG_5847

Schadelijke stoffen in het milieu hebben een grote invloed op onze huid. Pure Detox Mask werkt zuiverend en verkoelend op de huid. Het masker is speciaal samengesteld om je huid te zuiveren en te beschermen tegen invloed van buitenaf, dit kan vooral handig zijn in de vette zones van je gezicht. Wanneer het masker frequent gebruikt wordt, zal de huidtextuur verbeteren en daardoor zijn natuurlijke straling terugkrijgen

IMG_5849

IMG_5851

Purisoft ontgift en beschermt de huid tegen milieu invloeden en vrije radicalen. Kaolin en Cacao modder nemen talg en oliën op, waardoor de huid wordt gematteerd. Vitamine E bestrijdt vrije radicalen en de Aloë Vera zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt.

detox mask

Bijzonder klei achtig goedje. Grijsgroen van kleur en ook de geur past precies bij hoe het er uit ziet. Een beetje muffig, ‘natuurlijk’ maar persoonlijk vind ik dit niet onaangenaam. Ik verwachtte dat het masker zou uitharden, maar dit gebeurt niet. Wel trekt een deel van het masker voelbaar in je huid. Na 5 minuten (snel!) spoel je het masker af en heb je een zachte, matte en gevoede huid. Een masker die dus prima zijn werk doet! Beter dan andere ‘standaard’ maskers? Dat niet perse, maar werken, dat doet ‘ie wel!

IMG_5809

De producten van BioMed verdienen geen schoonheidsprijs en hebben een hoog apotheekgehalte. Niet gek, gezien BioMed onder andere bij de online apotheek verkrijgbaar is. Het uiterlijk is representatief voor het merk; organische medische skincare. Hoewel het me in eerste instantie niet zou trekken, ben ik toch zwaar enthousiast. Vooral de handcrème en de peeling doen gewoon heel erg goed hun werk!

Binnenkort zul je ook de review van Lushes Lashes (€49,99) online zien komen. Maar die wil ik nog net wat langer testen voor een optimaal resultaat. En ik kan verklappen, ook hierover ben ik enthousiast!

Jij ook na het lezen van deze positieve review? Houd You Nailed It dan in de gaten, want komende week maak je kans op vier bovenstaande producten!

BioMed is in Nederland bij Viata verkrijgbaar en de prijzen vind ik zeer vriendelijk! Neem ook een kijkje op de Facebookpagina van BioMed om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! 

x Lisanne

samenwerking

2 thoughts on “BioMed | Peel Me Up, High Five & Pure Detox Mask”

 1. Dat klinkt goed!
  Ik ken dit merk niet en ben er zo benieuwd naar.
  In de herfst en winter is mijn huid zo droog en schraal en denk dat deze producten de huid zullen herstellen om het weer soepel en elastischer te maken.
  Goed te laten hydrateren.
  Goed en fijn artikel met duidelijke foto’s.

  Een fijne dag Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *