Tag

Tag | I Love Summer

ilsummer

Na de I Love Winter- en I Love Spring Tag kon deze zomerse Tag natuurlijk niet uitblijven! Op verschillende blogs en YouTube kanalen kwam ik deze tag al tegen en natuurlijk besloot ik deze ook toe te voegen aan mij ‘I Love’ tags. De zomerse temperaturen lijken eindelijk te komen! Yay! Lees gauw verder om te zien wat deze tag weer voor ons in petto heeft!

Alle foto’s zijn van mijzelf ten zij anders aangegeven staat.

Wat is je favoriete nagellak voor de zomer?

Ik begin steeds meer te houden van de felle en opvallende kleurtjes. Zo testte ik afgelopen week Banana Pop van L’Oreal en die vind ik erg tof. Maar ook felle koraal kleurtjes al Peach Club Tropicana van Barry M of Maybelline’s Coral Craze zul je veel op mijn nagels vinden de komende zomer.

IMG_3349

Wat is je favoriete lipkleur voor de zomer?

Meestal ga ik voor nude – oftewel niks – met eventueel een glossje of een getinte lippenbalsem. Maar steeds meer houd ik van kleurtje en ben ik echt gek op Air Kiss van NYC.

IMG_4588

Laat je favoriete zomerjurkje zien

Lastig, want die heb ik nog niet echt. Ik heb er één van Steps, waar ik erg dol op ben. Ik hou van kleurige jurkjes, eventueel met bloemen. Verder heb ik er een paar weken geleden één gekocht maar helaas nog niet de gelegenheid gehad om hem te dragen. Hij is een beetje koraalkleurig en is achter langer dan voor. Ik denk dat ik hem bewaar voor de bruiloft van twee vriendinnen in augustus. Maar misschien ook niet. ;)

acj jurk

Bron foto.

Wat is je favoriete accessoire voor de zomer?

M’n RayBan natuurlijk! En verder houd ik van gekleurde armbandjes, daar wil ik er nog veel meer van!

BusyDayShopping.com - Featured Items

Bron foto.

Welke zomertrends van dit jaar vind je het meest leuk?

Kleur! Zelf neig ook ik snel naar basics als wit en zwart, maar ik vind het zo tof dat kleur in is. En daarmee bedoel ik véél kleur. Het mag lekker opvallen, niets is gek genoeg of té kleurrijk. Heerlijk!

My Style / Playing with color

Bron foto.

Wat is je favoriete kaars voor de zomer?

Kaars? Dan moet ik toch meer aan de winter denken. Buiten branden we wel eens kaarsjes maar dit zijn vaak gewoon ‘normale’ kaarsen of citronella. In ieder geval fris. Kaneel, vanille en appel kan in de winter weer. Nu is het tijd voor citrus, cotton en grass!

Nicole Isabelle M ♡ -

Bron foto.

Wat is je favoriete body spray en parfum?

De Body Mist ‘White Musk Libertine’ heb ik altijd bij en is echt mijn favoriete geur. Toch is hij zomers misschien wat aan de zware kant en kies ik dan ook graag voor ‘Sun’ van Jill Sander.

Bron foto.

Hoe is waar jij woont zomers het weer?

Op Ameland is het weer gelukkig meestal goed. Het kan in het hele land regenen en op de één of andere manier niet tot Ameland doordringen. Wel is het zomers altijd een paar graden kouder dan in het binnenland. Op Ameland blijf je natuurlijk het zeewindje houden, maar het is zomers prima vertoeven op het strand!

iPhone foto's Lisanne aug 2012 1007

Wat vind je het allerfijnst aan de zomer?

Het licht! Ik kan zo blij worden wanneer het steeds langer licht buiten is. Als ik thuis kom van mijn werk en nog lekker even aan kan schuiven in de tuin. Helemaal nu onze nieuwe ‘zithoek’ klaar is. Heerlijk!

IMG_5417

Wat zijn jouw plannen voor de vakantie?

Ik vrees voornamelijk werken. Zomers is het natuurlijk het drukst op Ameland Pris gaat met de kids in juli wel 10 dagen op vakantie, maar helaas kan ik niet mee in verband met werk. Hopelijk kan ik nog wel een paar daagjes op bezoek komen, maar dat hangt een beetje van het werk af. Verder hoeven we ons zomers niet te vervelend op Ameland want er zijn genoeg leuk feestjes waar ik nu al naar uit kijk! Het meest verheug ik me op Madnes, nu nog duimen voor mooi weer!

Krijgen jullie ook zo’n zin in de zomer? Ik ben er in ieder geval klaar voor, laat maar komen! Voel je natuurlijk vrij om deze tag over te nemen!

x

13 thoughts on “Tag | I Love Summer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *