Fashion

Zonder deze schoenen kom ik de zomer niet door

Als puber was ik een ware schoenenaddict. Ik had een kast vol en wisselde veel van schoenen. Ik kocht een hele hoop en mijn hartje ging echt sneller kloppen van een paar mooie pumps of schattige ballerina’s. Tegenwoordig valt mijn schoenentik mee. Tot het mooie weer zich aandient… Dan zijn er toch een vijf paar schoenen waar ik niet zonder kan!

Slippers – Havaianas

Als het om slippers gaat zweer ik bij Havaianas. Met mooi weer zie je me hier de hele dag op lopen en ze zijn ook ideaal voor naar het strand. Voor Havaianas leg je gemiddeld wel 20 tot 30 euro neer, maar ik vind ze heel fijn zitten en mijn vorige paren gingen echt een aantal jaar mee. Helaas sneuvelden mijn laatste paar Havaianas sneller dan ik gewend ben en was ik gedwongen een nieuw paar te kopen. Heel vervelend. ;)

Veterschoenen

Hoewel ik zomers meestal voor sportief en makkelijk ga, vind ik het ook altijd fijn om een “nettere” schoen aan te kunnen doen. Veterschoenen vind ik hiervoor ideaal! Dé winkel voor veterschoenen is Sacha, als je het mij vraagt. Zij hebben altijd erg toffe modellen voor zowel dames als heren en de kwaliteit is goed. Voor je gaat winkelen bij Sacha is het verstandig om https://bespaardeals.nl/sacha te checken voor leuke kortingscodes of aanbiedingen!

Sneakers – Stan Smith’s

Voor comfort ga ik graag voor mijn sneakers. Hier kan ik langere stukken op lopen en ze zitten gewoon heel erg lekker. Ze zitten wel iets lager dan andere sneakers, daar moest ik wel even aan wennen. Wel zou ik graag nog eens goede wandelschoenen of -sandelen willen waar ik echt goed lange stukken op kan lopen. Mijn sneakers zijn prima, maar in Duitsland miste ik een paar goede wandelschoenen wel.

All Stars Converse

Al jaren zweer ik bij mijn All Stars, en niet alleen ik, de rest van de familie ook! Ze zitten heerlijk – al moet ik er niet lange stukken mee wandelen – en staan eigenlijk overal bij. Mijn huidige paar heb ik alweer 4 jaar en ze zitten nog steeds prima. Sterker nog, ik vind nieuwe All Stars altijd vreselijk zitten en ik moet ze eerst inlopen. Daarnaast vind ik “versleten” All Stars altijd mooier dan de nieuwe, haha.

Sandalen – Toms

Als je mij volgt via Instagram heb je dit paar al een aantal keer voorbij zien komen. Vorig jaar mocht ik nieuwe Toms uitzoeken voor mijn blog en naast het klassieke model verkopen ze ook zulke toffe sandalen! Afgelopen zomer heb ik bijna de hele tijd op deze sandalen gelopen, wanneer ik geen slippers aan had, en ook nu staan de “tan lines” van mijn sandalen alweer op mijn voeten. Ik denk dat dit mijn favoriete paar schoenen voor de zomer is!

 

1 thought on “Zonder deze schoenen kom ik de zomer niet door”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge