Fashion

De zoektocht naar de perfecte enkellaarsjes

Als je mij volgt via social media weet je dat ik de laatste weken flink op zoek was naar ‘de perfecte enkellaarsjes’. Begin deze winter had ik erg leuke laarsjes gekocht, maar deze waren helaas binnen no-time kapot bij de zool. Tijd om te investeren in een paar mooie laarzen, vond ik. Maar als je mij kent, weet je ook dat ik een beetje veeleisend ben. En dat is een understatement. Ik ben eigenlijk gewoon best een beetje moeilijk wanneer het gaat om kleding en schoenen. Die zoektocht naar die enkellaarsjes ging dus niet helemaal van een leien dakje.

Er waren een paar “eisen” waar die enkellaarsjes aan moesten voldoen. Ik wilde graag goed kwaliteitsleer, een middelhoge hak waar ik de hele dag op kan staan, het liefst een rubberen zool zodat de schoen niet te glad en met voorkeur in de kleur bruin. Dat moet niet zo heel moeilijk zijn, zou je denken. Toch leek het maar niet te lukken. Ik keek bij een paar van mijn favoriete schoenmerken als Aqa, Gabor en Bullboxer. Een paar potentiële favorieten werden gekozen, maar ook dit was het allemaal net niet. Uiteindelijk kwam ik uit bij een paar Shabbies en na wat goede recensies te hebben gelezen bestelde ik ze. Na een week (ja, een week!) kwamen ze binnen en bleken ze te klein. Bummer! Ik besloot een nieuw paar te bestellen in een maat groter. Drie keer raden… Die waren te groot! Aaahrg, je kan je voorstellen dat ik op dat moment er echt een beetje klaar mee was. Nadat ook retourneren een ramp was, besloot ik het er eerst maar even bij te laten zitten.

Tot ik van de week in de sale een ander paar enkellaarsjes van bovengenoemd merk tegenkwam bij KledingSale… Eigenlijk kan je beter niet zoeken, want dan vind je het niet, dat blijkt. Ik nam me voor Shabbies nog een derde en laatste kans te geven, maar wel bij een andere webshop, en een dag later kreeg ik ze binnen. En ja hoor! Ze zaten perfect! Eindelijk heb ik weer een paar goede enkellaarsjes, zonder kapotte zool en die ook nog eens heerlijk zitten. Yeah!

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

1 thought on “De zoektocht naar de perfecte enkellaarsjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge