Zwangerschap

Zaterdag Mamadag | Buikfoto’s ♥ Day at the beach

banner

Vandaag eens een keer een andere Zaterdag Mamadag dan normaal. Geen update, aangezien alles een beetje hetzelfde gebleven is de laatste weken. Die volgt volgende week wel weer! Afgelopen maandag was ik 32 weken zwanger en maakte we voor de verandering eens wat ‘buikfoto’s’ op het strand. Vandaag deel ik er een aantal met jullie!

Maandag was ik een dagje vrij en was ik van plan om helemaal niks te doen. Voor de verandering had ik nauwelijks geslapen die nacht en ook mijn bekken werkte niet helemaal mee na vier ochtenden achter elkaar werken. Ik slenterde heerlijk thuis rond met ongewassen haren, geen make-up en in mijn veel te grote broek. ’s Middags wilden we er toch even uit, blijven bewegen is immers ook goed, en reden we toch maar even naar het strand.

1 4

Ik friste me zo goed en kwaad mogelijk op om er toch enigszins toonbaar uit te zien, trok mijn legging aan (ik zweer bij positiepanty’s en leggings!) en gooide er het oudste tuniekje (Vero Moda – 6 jaar oud) wat er in mijn kast hangt over. Best een leuke combi met die bolle buik, dacht ik zo.

5 2

We liepen heerlijk een stukje over het strand, Pris maakte een paar leuke foto’s met haar iPhone en zo hebben we weer een paar fijne kiekjes voor in het archief. Mijn benen zagen overigens ook voor het eerst zon dit jaar. Hallo melkflessen!

3

Voor we het stukje terugliepen naar de auto, pufte ik (we) even uit tegen de duinrand. Met het frisse windje was het goed te doen, anders was het echt te warm geweest. Thuisgekomen heb ik heerlijk met mijn voeten in een bak koud water gezeten, die begonnen inmiddels ook een beetje op te zetten door de warmte… Oeps…

Tot volgende week!

handtekening

8 thoughts on “Zaterdag Mamadag | Buikfoto’s ♥ Day at the beach”

  1. Wat fijn dat jullie lekker ff hebben kunnen genieten van het mooie weer. En daarbij ook nog hele mooie foto’s gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge