Nagellak

Yes Love | G4-5, G4-4 en G6-2

IMG_0767

Yes Love is een budgetproof merk wat hard aan de weg timmert. Met haar leuke, originele en mooie lakken verovert dit merk Nederland. Ik ontving een paar lakken ter review waarvan ik vandaag de eerste drie aan jullie laat zien!

IMG_0765 IMG_0778

Yes Love zit in een leuk flesje van 15 ml. Je krijgt dus een grote hoeveelheid! De doppen zijn zilverkleurig, iets waar ik zelf niet zo’n fan van ben, maar toch is de combi van dit flesje wel geslaagd. Het kwastje is standaard en recht afgesneden.

IMG_0776

Vandaag review ik drie ‘speciale’ lakken voor jullie; G4-5 (de groene), G4-4 (de roze) en G6-2 (de oranje). Helaas hebben de lakken geen namen, dat is jammer. Aan het eerste cijfertje kun je lakken herkennen die bij elkaar horen. Zo komen de groene en de roze (G4) uit de concrete lijn, wat betekent dat het textuurlakken zijn. Deze lakken hebben ook beide witte stipjes in de lak, zoals je kunt zien op bovenstaande foto. De oranje (G6) komt uit de leather lijn.

G4-4 (Concrete)

IMG_0769 IMG_0822

G4-4 is een prachtige zeegroen/blauwe kleur, perfect voor het voorjaar. De lak dekt in twee laagjes oké, al zie je mijn tips er nog wel heel licht doorheen schijnen. De lak is wat dik, wat je vaker ziet bij textuur- of liquid sand lakken. Dit maakt het lakken wat moeilijker, maar onmogelijk is het zeker niet.

IMG_0828 IMG_0832

Dit is een soort textuurlak wat ik nog niet eerder gezien heb. Door de toevoeging van de witte spikkels, wordt de lak inderdaad ‘korrelig’. Ter vergelijking, bij OPI lijkt het een normale lak tot hij droogt. Bij Yes Love lak je de spikkels dus al mee, het zijn gewone kleine korreltjes in de lak. Bijzonder, zo kan het dus ook. Lelijk is het zeker niet, het geeft wel een leuk effect en maakt dat deze lak nét even anders is dan de andere liquid sands. Drogen doet hij trouwens super snel en de houdbaarheid is prima! Na 3 dagen kun je vaarwel zeggen tegen je manicure, maar hey, je kunt er dan ook geen topcoat over dragen om het te beschermen.

G4-4 (Concrete)

IMG_0774 IMG_0847

Uit dezelfde lijn als de lak hierboven hebben we ook een felroze lak. De felheid was moeilijk op camera te vangen, maar fluor is hij zeker! Meer nog dan dat de foto’s zien laten. De substantie van deze lak is iets dunner dan de groene. Ook neigt hij wat naar de ‘jelly’ kant. Dit zie je goed aan de witte stipjes, die inderdaad licht door de lak heen schijnen.

IMG_0835 IMG_0850

De lak dekt prima in twee lagen en lakt wat fijner dan haar voorganger door de wat dunnere substantie. De kleur is super geslaagd en de korreltjes geven de lak net dat beetje extra. Wel jammer dat de korreltjes niet ook roze zijn, nu is het meer een roze lak met witte zandkorrels er in. Wederom een andere uitvoering van textuurlakken dan dat we gewend zijn. Geslaagd vind ik de lak wel, hij droogt snel, het roze is lekker fel en de houdbaarheid is prima!

G6-2 (Leather)

IMG_0770 IMG_0788

Dan mijn favoriet van deze drie; G6-2. Deze lak droeg ik tijdens het jaarlijkse horeca feest waarbij we met alle collega’s in het oranje gingen. Op Instagram kon ik het niet laten om jullie alvast een sneakpeak te geven en ook jullie waren razend enthousiast. De lak is wat dik wat het lakken wat lastig maakt, maar je moet er wat voor over hebben. Het resultaat is namelijk fantastisch!

IMG_0786 IMG_0793

De lak droogt mat op maar heeft wel een subtiele glans over zich. Een beetje suede/satin achtig, moeilijk te om schrijven. Photo says it all. ;) Bij deze lak heb je twee dikkere of drie dunne laagjes nodig om de lak mooi egaal dekkend te krijgen. Maar wat is hij het waard, ik ben fan! Een geweldige lak voor het voorjaar of nog snel tijdens het WK! I want moreeee!

Deze eerste kennismaking met YesLove was fantastisch. Het leuke is, er komen er nog zes. Ik zal ze zo snel mogelijk voor jullie reviewen. YesLove lakken zijn, net als nog veel meer leuke en budget cosmetica, te koop bij Cosmetics By Kim voor maar – en nu komt het leukste – €2,- per stuk! Een absolute aanrader!

handtekening

Pssst, nu al verliefd op deze mooie lakken? Binnenkort komt er een toffe winactie online i.s.m. Cosmetics By Kim! Volg You Nailed It op Bloglovin’ om op de hoogte te blijven! 

13 thoughts on “Yes Love | G4-5, G4-4 en G6-2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge