Fashion Lifestyle

Wishlist najaar ❤︎ Fashion en lifestyle

Mijn verjaardag is weer voorbij en dit kondigde tevens het eind van de zomer aan. Er zijn weer flink wat dingen van mijn wishlist afgekruist (dank jullie wel allemaal!) en dus leek het me leuk om een nieuwe wishlist samen te stellen. Het najaar staat voor de deur en momenteel maakt de herfst overduidelijk zijn intrede. Om te huilen vind ik! Ik was nog helemaal niet klaar met het mooie weer! Maar goed, vooruit kijkend naar de herfst en winter, is het stiekem ook best leuk om alvast te duiken in typische najaarsdingen voor op mijn wensenlijstje.

Kleding

Mijn kledingkast is hoognodig toe aan een make-over en ja, dat roep ik elk jaar. De meeste dingen ben ik gewoon zat of zijn niet meer mooi. Voor mijn verjaardag heb ik een aantal cadeaubonnen gekregen, dus ik ga binnenkort fijn even wat kleding shoppen. Nu zal het je misschien verbazen dat er een t-shirtje tussen mijn najaarsitems staat, maar ook winters draag ik regelmatig t-shirtjes. Hierover draag ik dan een vest of jasje, maar vaak genoeg heb ik het op mijn werk gewoonweg te warm en loop ik alsnog in een t-shirtje. Het groene vest met hertjes en hartjes er op heeft laatst al mijn hart gestolen. Deze vind ik zo gaaf! Tijdens mijn zoektocht naar vestjes kwam ik op de website van Peter Hahn ook een aantal mooie exemplaren tegen. Verder heb ik voor het najaar wel echt nieuwe cognac-kleurige laarsjes nodig, want mijn oude paar heeft afgelopen winter nagenoeg niet overleefd.

Boeken en kaarsen.

De afgelopen weken heb ik heel veel boeken verslonden. Op het moment ben ik druk aan het lezen in twee boeken voor mijn studie, maar één boek dat erg hoog op mijn to-read lijstje staat is Everything Everything van Nicola Yoon. Overigens kwam ik erachter dat dit boek onlangs verfilmd is en momenteel draait in de bioscopen. Toch wil ik eerst het boek lezen en dan pas de film gaan bekijken. Boeken en kaarsjes, dat zijn voor mij toch wel typische najaarsitems. Ik ben dan ook echt toe aan een nieuwe Lily Flame Scented Tin en heb mijn oog (of eigenlijk neus) laten vallen op Bathing Beauty. Een nieuwe ga ik binnenkort zeker even halen!

Accessoires

Eerlijk? Ik heb al een aantal jaar dezelfde shawl en hoewel ik daar nog steeds dol op ben, wil ik eigenlijk wel weer eens wat nieuws. De trendkleuren van dit najaar zijn onder andere fluffy roze dus deze shawl is helemaal goed. Daarnaast heb ik nog steeds een nieuwe bril nodig en is mijn horloge collectie ook wel weer eens toe aan een uitbreiding. Dit horloge vind ik nog altijd erg tof en net even wat anders dan de standaard horloges die je meestal ziet. Tot slot kan een passend nieuw kleurtje op de nagels natuurlijk niet ontbreken. De blauwe kleur past perfect bij de trendkleuren van dit najaar en is daarnaast helemaal mijn kleurtje.

Zo. Ik mag weer even flink sparen zoals je ziet. Al ben ik wel van plan om een aantal items op korte termijn te kopen. Denk aan de kaars, nieuwe kleding en vooral de nieuwe bril.

x Lisanne

Wat staat er op jouw wishlist voor dit najaar?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 thoughts on “Wishlist najaar ❤︎ Fashion en lifestyle”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge