Winactie

Winactie #1 | Naughty Nine ‘Midsummer Nights’ (MAC dupe!)

blogbanner-2

Vandaag heb ik een super toffe winactie voor jullie! Ik was al een aantal maanden op zoek naar dit prachtige palette en nu ik ‘m eindelijk gevonden heb, ga ik ook één van jullie blij maken met dit pareltje! Lees gauw verder hoe je kans kunt maken. 

img_0922

W7 is hét budget make-up merk wat prachtige producten maakt geïnspireerd op dure high-end merken. De kwaliteit is erg goed, komt soms zelf verrassend overeen én het is zeer betaalbaar. Het W7 Naughty Nine Midsummer palette is geïnspireerd op de MAC Burgundy Times Nine palette. Negen prachtige verschillende kleuren waarmee je zowel een glamoureus als rustige basic look mee kunt creëren. Een review van dit prachtige palette volgt nog.

img_0917

Hoe maak je kans het W7 Naught Nine palette?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Bloglovin’
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en op welke fronten je me volgt/welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

De winactie loopt tot 31 januari waarna ik willekeurig de winnaars van de winactiemaand zal kiezen. Per email of pb wordt contact op genomen met deze persoon. 

x Lisanne

43 thoughts on “Winactie #1 | Naughty Nine ‘Midsummer Nights’ (MAC dupe!)”

 1. Leuk en ik doe héél graag mee.
  Men kan er mooie looks mee maken.
  Op al je soc.med.k. volg ik je.
  Graag share like save en tweet ik dit etc…..

  Bl.: chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan\

  Xoxo

 2. Toffe winactie! Doet inderdaad erg denken aan Mac! Ik heb zelf nog helemaal niets van W7 dus ben erg benieuwd! Ik volg via fb, bloglovin en twitter ^^

 3. Ohhhh ik doe heel graag mee voor deze prachtige make-up. Ik kan het echt heel goed gebruiken!! Nu hard duimen en fingers crossed! Maybe it’s my lucky day!

 4. ik doe mee en vol je via de volgende kanalen:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg)

  groetjes Linda

 5. Ik doe zeker mee, wat een super mooi palette!
  Ik volg je op Bloglovin’, Twitter en Instagram!

  Ik ga heel hard duimen.. :)

 6. Ik doe graag mee voor deze mooie kleurtjes! Ik ben hier terecht gekomen via een andere blog en volg je nu via fb, twitter en bloglovin (instagram heb ik niet)

 7. De kleurtjes van het palette vullen elkaar mooi aan! Ik doe graag mee aan de winactie. Ik heb nog geen palette :S dus deze wil ik wel winnen :). Ik volg je op bloglovin en daar heb ik dit bericht ook gesaved en geloved (meermyr). :D

 8. Prachtig palette waar ik enorm vrolijk van word!
  Kortom, ik doe graag mee en volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter.

 9. Wauw echt een heel mooi palette! Ik doe heel graag mee en volg je op:
  Bloglovin’
  Twitter
  Instagram
  Op al mijn sociale media kanalen heb ik de naam @xlisavdbor dus zo kan je me terugvinden!
  Ik ga duimen.

 10. Mooie kleuren! Ik heb het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: lindavanduren/ (gepind)

  groetjes Linda

 11. Prachtig palette met ontzettend mooie kleuren! Ik ben er van overtuigd dat het mij prachtig zou staan. Kortom, ik doe graag mee en volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge