Winactie

Winnen | Twee toegangsbewijzen voor een sauna naar keuze! – GESLOTEN!

blogbanner-6

Sorry guys! Het is nogal stil en op het moment behoorlijk eentonig… Vandaag heb ik de zoveelste winactie voor jullie. Ik kan jullie tevens al verklappen dat dit ook niet de laatste is voorlopig. Het combineren van gezin, baan en blog is niet altijd makkelijk. Maar toch probeer ik zo nu en dan wat online te plaatsen. Ideeën, producten en foto’s genoeg… Nu de tijd nog. Maar goed, vandaag dus wederom een winactie! Tijd voor wat ontspanning? Je maakt kans op twee kaartjes voor een sauna naar keuze!

_MWS4261

Wat kun je winnen?

Twee toegangskaarten voor een sauna naar keuze, te kiezen via deze site. De keuze is aan jullie! Wanneer en waar jullie naar toe gaan, bepaal je helemaal zelf. Het aanbod op de site verandert steeds, dus er zit vast wel iets geschiktst bij! Tevens heeft een groot deel van de beschikbare sauna’s ook zwemkleding dagen! Het enige wat de winnaar of winnares hoeft te doen, is aan mij doorgeven waar je heen wilt en wanneer. Ik zorg er dan voor dat de kaartjes jouw kant op komen!

SBK_05_38619

Wat moet je doen om kans te maken? 

Laat een reactie achter waarin je verteld met wie jij graag een dagje naar de sauna wilt. Zorg er voor dat je een geldig email adres invult!
Volg You Nailed It via Bloglovin’ << alleen dan wordt je deelname goedgekeurd! >>

_MG_813 bew

De winactie loopt t/m 8 maart. Hierna wordt per email contact opgenomen met de winnaar of winnares! Succes! 

x Lisanne 

CHECK HIER OOK DE OVERIGE LOPENDE WINACTIES!

samenwerking

33 thoughts on “Winnen | Twee toegangsbewijzen voor een sauna naar keuze! – GESLOTEN!”

 1. Leuke winactie! Ik zou graag met mijn man een keertje samen naar de sauna gaan om heerlijk te kunnen genieten van de rust zonder kleintje, die mag dan een dagje spelen bij opa en oma :)

 2. wauw! supeerr leuk!! Ik zou heel graag met mijn vriendin een dagje naar de sauna gaan omdat ze mij altijd aan het lachen brengt en het altijd leuk met haar is :)

 3. Heerlijk dagje relaxen, zen worden, bijkletsen, me-time en weer uitgerust terug mijn drukke gezin in na dagje met een lieve vriendin in de sauna

 4. Op de onderste foto meen ik de sauna in mijn woonplaats (Sittard) te herkennen. Zeker een optie… Welke sauna ik uiteindelijk zou kiezen weet ik nog niet. Wel weet ik dat ik mijn vaste saunamaatje Rita mee zou nemen.

 5. O heerlijk zo’n dagje spa.
  Ik zou wel graag met mijn vriendin zo’n relaxt dagje tegemoet gaan.
  Daarom doe ik graag mee en natuurlijk volg ik je op Bloglovin.

 6. Met mn kleine zusje!
  En hierbij beloof ik plechtig dat we in de stilte cabines ook echt stil zullen zijn en niet gaan zitten/liggen kleppen. Echt waar. Dat halen we dan in het restaurant-gedeelte wel weer in :-)

 7. Gezellig samen met mijn schoonmoeder, we hebben als echte vriendinnen altijd genoeg te bepraten. Samen een dagje relaxen zal heerlijk zijn.

 8. Dat is een leuke actie! Dan zou ik heel graag met mijn man samen willen gaan, naar Wellness Sittard. Mijn man ging voordat wij elkaar kenden regelmatig naar de sauna, maar het is eigenlijk niet zo mijn ding om in mijn blote billen ergens rond te rennen, tussen allemaal andere mensen die dat ook doen, dus ik ben nog nooit naar de sauna geweest. Ik zag dat ze daar op dinsdag badkledingdag hebben en dan wil ik het wel een keertje proberen. Daar zou ik mijn man ontzettend blij mee maken.

 9. Hai Lisanne,
  ik zou graag kaartjes voor the Welnessboat in Mill of Spa Zuiver in Amsterdam winnen. En ik zou hier dan graag met mijn vriend heen gaan. We hebben een aantal heel stressvolle jaren gehad en noodgedwongen van Amsterdam naar Nijmegen moeten verhuizen. In Amsterdam gingen we wel eens naar Spa Zuiver; supermooi. Ik zou graag ook hier in de buurt een keer naar de sauna gaan, lekker ontspannen om alle stress af te sluiten met hem, En ik zie dat sauna Mill de dichtsbijzijnde is. Maar misschien wil mijn vriend ook wel liever gewoon nog een keertje naar Spa Zuiver in onze oude woonplaats, omdat we daar zo’n fijne herinneringen een hebben ;-)

 10. Ik neem mijn aanstaande hubby mee. Lijkt me heerlijk om even een dagje te ontspannen en even niet te hoeven denken aan ‘de gastenlijst’, ‘de tickets’, ‘de uitnodigingen’ en ga zo maar door.. ;) Daarbij is het natuurlijk de ideale voorbereiding op de grote dag! Ik doe dus heeeel graag mee!

 11. Ik wil graag een dagje naar de sauna met dochterlief!
  Lekker bijkletsen, onthaasten, genieten en tot onszelf komen…. ik hou ervan.
  Ik denk dat we als we willen naar Sauna Palestra willen, daar is het schoon en rustig en hangt een fijne sfeer.
  Nu maar duimen…..
  Fijn weekend en groeten,
  Grete Karina

 12. Heerlijk een dag naar de sauna samen met mijn zus. Lekker bijkomen! Thermen Holiday is onze favoriet, maar de wellness boot in Mill lijkt me ook geweldig!

 13. Ik zou graag mijn beste vriendin meenemen naar de sauna. Doordat we het beiden druk hebben en beiden niet echt de beste tijd doormaken momenteel, kunnen we dit wel gebruiken. Eerder gingen we samen regelmatig naar de sauna, even ‘stoom afblazen’ en quality vriendinnen time

 14. Ik zou mijn vriend meenemen zodat we samen lekker kunnen genieten van een ontspanned wellness dagje !! Een dagje sauna en wellness : pure ontspanning altijd heerlijk !! Ik loot graag mee, bedankt voor de kans, ik volg je op bloglovin, ik ga duimen :) Fijne dag, Eva

 15. Ik wil heel graag met mijn moeder naar de sauna! We hebben het allebei erg verdiend na al het harde werken. Tussendoor past ze ook nog vaak op de kinderen.

 16. Ik zou mijn lieve vriendinnetje Stephanie hier heel graag mee verrassen. We zijn dol op een dagje sauna en relaxen. Ja en relaxen doen we…het laatste dagje sauna zijn we begonnen met 1,5 uur kruidenbad! Gewoon heerlijk kletsen en relaxen…dan vergeet je de tijd en dat is nou juist de bedoeling van zo’n dag.

  Je ziet er zoveel mensen haasten. Ja maar we moeten opgieting zo laat en we moeten zo laat eten enz. enz.

  Helaas nemen we te weinig de tijd om zo’n lekker dagje zonder mannen in te plannen. Dit zou weer een goede reden zijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge