Home Winactie

Winnen | Shoptegoed t.w.v. €150 voor een winterjas naar keuze

Deze week liet ik je al de laatste trends op het gebied van winterjassen zien! De temperaturen dalen en alhoewel ik nog hoop op een mooie nazomer, kunnen we langzaamaan gaan kijken naar de najaars- en wintergarderobe. En laat ik je daar nou een handje bij kunnen helpen! In deze blogpost maak je kans op €150 stoptegoed, te besteden aan een nieuwe winterjas!

Wat kun je winnen?

De winnaar van deze winactie ontvangt €150 shoptegoed om lekker mee te kunnen winkelen bij Onlinewinterjas.nl! Deze webshop biedt een uitgebreid aanbod aan winter- en tussenjassen voor mannen en vrouwen. Je vindt er trendy parka’s, stoere bikerjacks en stijlvolle lange winterjassen, perfect voor de koudere dagen! Zeker weten dus, dat er voor ieder wat wils bij zit!

Hoe maak je kans op €150 shoptegoed bij Onlinewinterjas.nl?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De winterjas winactie loopt t/m 2 oktober 2019. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

Succes!

 

 

78 thoughts on “Winnen | Shoptegoed t.w.v. €150 voor een winterjas naar keuze”

  1. Wauw, wat een vette prijs! Deze arme student draagt al 4 jaar dezelfde winterjas, die is dan ook wel redelijk versleten en totaal niet stijlvol meer! Ik pak elke ochtend vroeg de fiets om de trein richting de universiteit te pakken. Een zomerjasje is nu nog oké, maar die winterjas is snel heel erg welkom! Duimen dat ik binnenkort stijlvol maar bovenal warm de fiets op kan! Ik heb je meteen gevolgd en je berichten geliked op Facebook en Instagram :)

 1. Wow wat een heerlijke prijs mag je weggeven! Ik ben een echte koukleum dus met een warme winterjas maak je me heel erg blij! Volg je via alle kanalen, gedeeld op twitter

  1. Oh wat leuk! Deze jassen zijn allemaal pareltjes! Ik heb nog geen nieuwe winterjas gescoord, en degene die ik wilde kopen is uitverkocht… Ik zou er heel graag 1 willen winnen :) Ik heb gevolgd en geliked op Facebook en Instagram :))

 2. Wat leuk!
  Ik heb nog een nieuwe nodig maar is er nog niet van gekomen, dit zou dus goed uitkomen!
  Ik volg je al op Instagram en fb, Twitter heb ik niet 😊

 3. Wauw….
  Prachtig want ik had gisteren in die mooie zeer overzichtelijk en webshop een pretty parka jas gevonden….
  Ik volg jou op al je soc.med.k. en heb heel hard een nieuwe winterjas nodig ….
  Doe ik heel graag mee met deze leuke winactie….
  Ik like dit op jou fb pagina alwaar dit share en dat geld ook voor deze post als jij die op jou fb pagina plaatst.
  Op twitter tweet ik dit en save je tweet en retweet het.
  Op je insta. plaats ik deze actie dmv. een foto waarin ik je tag in mijn stories zo ook als jij op jou insta. hier een foto van plaatst…..
  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Een fijne dag 😉

 4. Ik ben toe aan een nieuwe winterjas. Een nieuw kleurtje, net even anders dan voorheen het lijkt me wel wat.

  Ik volg je op Instagram, Facebook en Twitter.. nu dus duimen maar.
  #fijneherfstvakantie

  1. Met heel veel plezier doe ik mee. Geweldig om een nieuwe jas te mogen ontvangen. Ik zal meteen eventjes met al mijn accounts volgen. Fingers crossed😍🤞🤞

 5. Een nieuwe winterjas is hier heel erg welkom. Lekker warm bij de voorspelde koude winter!

  Ik volg je op facebook, instagram (mirremeid) en Twitter (hellingmanm).

 6. Hele leuke winactie!
  Na een jaar 5 mijn winterjas te hebben gedragen, is die wel aan vervanging toe. Deze actie komt voor mij als geroepen :)

  Ik volg je via Facebook, instagram en twitter.

 7. Ik ben bijna dagelijks op mijn fiets te vinden dus een warme winterjas is absoluut een must. Toevallig ben ik momenteel op zoek naar een nieuwe jas. Hoe leuk is om via deze weg te winnen? De winkans is klein maar ik kom toch een poging wagen. Ik volg je op Facebook.

 8. Een nieuwe winterjas kan ik heel goed gebruiken.
  Heb het af en toe al weer zo koud.
  Ik doe dus graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook,Twitter & Instagram.

 9. Wat een super waanzinnige top actie jullie zouden mij ontzettend blij maken met een nieuwe winterjas omdat ik die ik nu heb al voor het 3 jaar draag en de fiets mijn enige vervoermiddel is dus best pittig in de winter als ik door weer en wind moet ik volg jullie op facebook en instagram heb daar ook de reactie gegeven https://www.schuurman-schoenen.nl/veterschoenen/hoge-veterschoenen/choizz-veterschoenen-hoog-cognac/6000052352c36.html

 10. Wat een super waanzinnige top actie jullie zouden mij ontzettend blij maken met een nieuwe winterjas omdat ik die ik nu heb al voor het 3 jaar draag en de fiets mijn enige vervoermiddel is dus best pittig in de winter als ik door weer en wind moet ik volg jullie op facebook en instagram

 11. Een heerlijk warme jas kan ik wel gebruiken, zeker als de voorspellingen uitkomen deze winter. Ik doe heeel graag mee en ik volg en like je al op Facebook en Instagram :-)

 12. Heel graag! Mijn huidige winterjas heb ik al weer een paar jaar dus een nieuwe is zeker welkom. Het is ook best een uitgave, dus een extraatje zou leuk zijn. Ik heb al even gekeken op de site, een jas uitzoeken dat gaat wel lukken!

  1. Wow dat zou echt heeeel goed uitkomen ben pas bevallen en kan heel goed een nieuwe winterjas gebruiken nu ik nog niet alle kilo’s kwijt ook om de kleine lekker warm in te houden. Hopelijk mag ik dit fijne bedrag winnen zodat het shoppen kan beginnen. Ik volg je op FB en Instragram.

 13. Wauw wat doe ik graag me
  Nadat ik een paar jaar een winterjas via marktplaats op de kop getikt heb is het nu wel tijd voor een fatsoenlijke en nieuwe!
  Via instagram volg ik jullie

 14. Whaaaaaaaaaaaaaa…!! 🥰🥰🥰 Dit is echt supergaaf zeg You Nailed It <3 <3 wat een WAANZINNIGE prijs gaan jullie weggeven, WAUW! :) Ohhh ik wil natuurlijk hééééééééééééééél graag kans maken op maar liefst €150,- shoptegoed voor een nieuwe winterjas naar keuze… te gek! Ohhhh ik wil natuurlijk héééééééééééél graag winnen… een nieuwe winterjas is echt zo ontzettend welkom… mocht ik winnen, ga ik zeker te weten voor de Lammy Coat, LOVE IT! supergaaf! Hopelijk loop ik er binnenkort weer helemaal hip & warmpjes bij, super SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben echt helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍😍😍☑️Geliked ☑️Voglend op instagram (nhellmig) FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* 🍀🍀🍀 #duimen #hopen

 15. Liked en shared with ❤ op facebook voor deze prachtige verwennerij met 150 euro shoptegoed voor een nieuwe prachtige jas maak je mij na veel te zijn afgevalllen heel blij. Zodat ik er weer stralend bij kan lopen deze winter.

 16. Ik doe heel graag mee voor een nieuwe jas voor mijn verjaardag op 19 oktober :D Ik volg via Facebook (Linda Raaijmakers) Twitter (lindaenbjorn) en Instagram (lindaenbjorn).

 17. Wat een te gekke actie! Aangezien ik al jaren met dezelfde winterjas doe wordt het héél hard tijd voor een nieuwe. Ik ga duimen!
  Aangezien ik alleen Instagram heb volg ik je daar!

 18. Jaa ik doe mee, wat een toffe winactie!! Ik kan wel een nieuwe winterjas gebruiken want mijn huidige kan niet tegen regen en dat was ik even vergeten vorig jaar en nu zit ie helemaal onder de vlekken 😅 Als ik win beloof ik deze keer een iets praktischere keuze te maken ;) Ik volg via Facebook.

 19. Wat een leuke actie.Genoeg keuze daar op de website.
  Ik doe nog even mee op de valreep.
  Ik volg je nu op Facebook en instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge