Winactie

Winnen | Notitieblokjes + bijbehorende goodies + OPI! – GESLOTEN

bannerOm de ‘lancering’ van Notitieblog alvast een beetje te vieren, heb ik vandaag een leuke kleine winactie voor jullie. Ik heb van de week eBay afgestruind en wat leuke, kleine, bijpassende goodies voor jullie verzameld. Het is nog onderweg, dus ik heb de foto’s van eBay afgehaald, maar het komt er aan! En omdat ik natuurlijk een nagellakliefhebber ben, krijg je OPI ‘Don’t Pretzel My Buttons’ er ook nog bij! Wat je precies kunt winnen en hoe je kans maakt, is heel simpel. Lees maar gauw verder!

notitieblok winactieWat vind je in deze goodiebag?

♥ Een schattig snorren etui
♥ Washi tape met o.a. nagellak (!) motief
♥ Mini Mate Diary (hardcover)
♥ Klein notitieboekje
♥ Gekleurde stickervellen
♥ 10 gelpennen
♥ OPI ‘Don’t Pretzel My Button’

Wat moet je doen om kans te maken?

♥ Laat een reactie achter onder deze blog dat je kans wilt maken. Zorg er voor dat je een geldig email-adres  invult in het daarvoor bestemde vakje!
♥ Volg Notitieblog op Bloglovin’
♥ Like Notitieblog op Facebook
    De naam van de Facebookpagina is nog You Nailed It, maar wordt binnen 14 dagen
veranderd door Facebook. 

That’s it! Omdat de meeste goodies nog binnen moeten komen duurt deze winactie lekker iets langer dan gebruikelijk. Je hebt de tijd om mee te doen t/m maandag 20 april. Na de tijd wordt er per email contact op genomen met de winnaar! Heb je na 3 dagen nog geen reactie gegeven op deze mail, wordt er willekeurig een nieuwe winnaar gekozen.

handtekening

40 thoughts on “Winnen | Notitieblokjes + bijbehorende goodies + OPI! – GESLOTEN”

 1. Ik had inderdaad al gezien dat je blog een nieuwe naam had en dat het een mooie layout heeft!
  Heel vernieuwend.
  Ik doe heel graag mee want het zijn zoveel mooie artikelen in het te winnen pakket!
  Je blog volg ik allang en je fb pagina ook al.
  Dat jij er maar heel veel meer volgers en likers bij zult krijgen ;-)

  Xoxo

 2. Wauw, wat een leuk pakketje! Ik ga best wel door een lastige tijd en voor mij is schrijven dan de beste therapie. Zou dan ook graag dit mooie pakketje winnen om al mijn gedachtes, maar vooral ook positieve dingen, op papier te zetten! :)
  Heel veel succes met je blog! Ik volg je op Bloglovin en Facebook om geen berichtje meer te hoeven missen!

 3. Heehoi! Wat een super leuke winactie! Helemaal mijn ding. (Ik doe veel aan Snail Mail) :) Ik heb alle voorwaarden gedaan en nu ik je blog per toeval heb ondekt, ga ik gelijk even rondsnuffelen, hihi. Fijne dag! Liefs xx

 4. Heeej, wat een leuke winactie om het weekend mee te beginnen hihi.. Echt superleuk dat je dit georganiseerd hebt voor de lezers van je blog. hier word ik zeker blij van, leuk leuk… Ook ik doe graag mee voor een kansje, en heb alle verplichte stapjes doorlopen hoor. Wens je een heel fijn weekend, groetjes ilsiee

 5. Wat een supergave winactie!! Ik doe graag mee! Ik volgde je blog al op facebook en bloglovin. :D En nu duimen maar!!

 6. De nieuwe indeling en invulling van je blog vind ik erg leuk. Ik volg je al een tijdje via Bloglovin en Facebook en doe graag mee aan deze winactie.

 7. Nogmaals gefeliciteerd! Ik wil dit feestje met je meevieren dus doe graag met je mee! Heel leuk pakket, zulke heerlijke hebbedingetjes. (whoehaa washi tape met nagellak motief, OMG!) Top!
  Volg je op alle social media en bloglovin’. Maar dat wist je al denk ik ;-)
  NailTalk onlangs geplaatst…2True – Shade 32My Profile

 8. Super leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik heb alleen geen facebook, maar ik heb aan mijn vrienden gevraagd of zij de pagina willen liken. Ik weet dat het niet helemaal de bedoeling is, maar toch… ;) Ik volg je wel op Bloglovin’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge